Chrome Pointer

Jag försöker!

   Jag har ju varit borta ett tag och låg efter med Jorvikipedia redan innan det, men jag försöker komma ikapp lite nu. Jag får ofta höra saker som "det står fel information på den här sidan" eller "varför är inte det här uppdaterat", men jag vill påminna om att en Wiki är till för alla och alla kan hjälpa till! Jag skulle gärna göra mer på den men herregud, det är bara 24 timmar på ett dygn och man kan ju inte prioritera allt, oavsett hur mye man vill.
 
   Det finns några fina bilder från Pandoria där nu åtminstone! Jättekul med högkvalitativa bilder direkt från Star Stable. Jag vet inte var man kan hitta dem online annars, men om ni själva vill använda dem kan ni ju spara ner dem direkt från Jorvikipedia. Förutom bilderna försöker jag lista ut vad jag ska ta mig till med de olika sidorna för hästraser... för de kan absolut se bättre ut än de gör idag. Aaaah, dilemma dilemma!
 
   Btw, missa inte dagens video på min YouTube där Penny köper en arab! Ni kan se videon genom att klicka HÄR!
 
   Officiell bild från Star Stable






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.