Chrome Pointer

Hannoveranarna

   Återigen, tack så väldigt mycket för gårdagens gratulationer, men nu går vi tillbaka till verkligheten!
 
   Förra veckan släpptes tre Hannoveranare. Jag har sett att många önskat sig fler sportiga hästar oc själv tycker jag det är kul med mer variation. Om jag velat ha en sportig häst har jag känt att jag bara haft att välja på fullblod och Lipizzaner, så det här tycker jag var roligt och jag tycker hästen är snygg.
   Jag var ju bortrest medan hästen släpptes, men jag har förstått att det varit mycket klagomål över at hästen är en "copy-paste" av engelska fullblodet. För det första - nej. För det andra - hur skulle den annars ha sett ut? Jag har känt hästar som varit renrasiga hannoveranare men som sett ut som vilket halvblod som helst, liksom att jag känt hannoveranare som ser ut som fullblod. Sen känner jag också engelska fullblod som i typen mer liknar andra hästraser...
   Mitt intryck är att många bara letar fel just nu och skyller det på att SSO inte har animatörer (vilket de har. Minst tre. Och en halv.), men hur farao skulle hästen annars ha rört sig? Hannoveranaren är ju inte direkt en hästras som man känner igen på åttio meters håll som man kanske kan göra om man ser en fjording, utan det är en rätt intetsägande ras på det viset. Inga unika färger, inga unika rörelser. Om man skulle ta bort alla såna hästar från Star Stable för att bara ge plats till väldigt speciella raser som Lipizzaner, Shire, Arab osv skulle raserna ta slut rätt fort. De vanligare sporthästarna bör ju också få synas...
   (Bra att nämna är att en animatör enbart ser över hur hästen rör sig. Både hästens kropp och färg görs av en 3D Graphic Artist.)
 
   Hannoveranaren är inte den mest speciella häst som släppts, men jag tycker den är fin i kroppen, rör sig snyggt och jag tycker att hästens nördfrilla är lite cool. Jag hade gillat den ännu mer om den bara legat på en sida av halsen, men jag tycker det är kul med en klippt man. Dock så har jag inte fastnat för någon av färgerna till 100% (eller jag har en tanke, men mer om det en annan gång), så jag kommer hålla mig och se vad som dyker upp framöver, i nästa hästsläpp. Tror den här hästen vore sjukt snygg som mörkbrun och hoppas på en sådan!
 
   Vad tyckte ni om Hannoveranarna?
 






Cecilia Gladefield

Hoppas på en mörkbrun också. Samt brun och apelkastad skimmel :3 Tycker den korta manen är jättesöt och svansen till är himla fin.

Quinn Catforce

Tycker dom är riktigt fina! Den korta manen tycker jag kanske skulle kunna vara aningen längre, samma med pannluggen, men annars är den jättegullig!😄 Kommer nog köpa en senare men jag väntar på nya färger först Om det inte kommer nån ny som jag tycker om mer än de första så blir det nog skimmeln, kanske den svarta, men har sett den rätt så mycket och jag brukar välja att inte köpa just den hästen som är populärast, om jag inte tycker den är den finaste hästen jag nånsin sett😅 Kanske köper den svarta senare då men först blir det nog skimmeln! Fuxen är gullig men på min dator ser den lite lila ut så vet inte riktigt vad jag ska säga om den😁 Fina är de iallafall!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.