Chrome Pointer

Förberedelser...

   Nästa vecka ska jag inte bo hemma eftersom jag är kattvakt, och typ direkt efter det sticker jag på semester (läs extrajobb). Skulle egentligen ha varit hemma i två dagar till men jag saknar hästarna och kan inte vänta så jag åker så fort jag har möjlighet, hehe. Eftersom jag bor borta kommer jag inte vara lika aktiv som vanligt här, men jag ska se till att det blir daglig uppdatering även under min semester. Det som inte kommer uppdateras medan jag är borta är min YouTube-kanal, för jag har inte kunnat spela in några nya videor på närmare en månad och mitt videobibliotek är nu helt tomt. Jag har bara en till opublicerad video, så jag ligger verkligen efter...
 
   Samtidigt håller jag på och förbereder för en grej som jag kommer kicka igång i höst. Jag kommer verkligen ha fullt upp den här hösten, men jag tror det blir ett bra utfall! Jag hade velat sätta igång tidigare, men det går inte medan jag är borta. Det kommer bli utmanande och spännande, och lite av det är redan klart. Ska bli jättekul att dela med mig av projektet!
 
  Esme och Ödesryttarna under de senaste huvuduppdragen


Gabrielle Eastheart

Hej! Mitt namn är Gabrielle, jag finns på server två och behöver hjälp. Min kompis Cornelia Bunnynose på samma server kan inte göra dem senaste uppdragen i huvudstoryn; jag kan inte hjälpa henne speciellt mycket då jag bara hänger med i rytmen. Dvs har gjort de senaste uppdragen och inte riktigt vet vilken man måste vara beundrad/gillad/populär med.

Därför ber jag nu dig om hjälp; frågade på en annan sida men fick så pass ytligt svar och vet inte hur jag skall gå tillväga därifrån. Det senaste hon gjorde med Justin var att släppa av han på en bår på Moorlands strand och han for iväg med de "onda". Det svar jag fick av starstable hjälpen löd såhär: För att kunna göra de allra nyaste uppdragen så måste man vara populär med solens cirkel, beundrad med åskviggens cirkel och gillad med åskviggens inre cirkel samt ha öppnat sydhoven. Enligt det hon sagt har hon inte ens några/något cirkel uppdrag om kollar på ryktena och då undrar jag hur man får henne att bättra sig med dessa? Vilka rykten ska hon börja med för att komma dit? Hon har kommit in till sydhoven. Beskriv gärna så noga du kan, ursäkta om det blev så långt. Du får gärna maila mig också om det går bra. (thildetesso@outlook.com)!
Med vänlig hälsning

Svar: Om hon precis har kommit till Sydhoven har hon långt kvar. De senaste uppdragen går bara att göra om man är runt level 18 och uppåt!
Tips är också att det är nästan omöjligt för supporten att hjälpa någon som vill hjälpa någon. Det bästa är att din kompis frågar själv, på så vis blir det lättare för supporten att hjälpa till!
Esmeralda Silverforce

April Silvermoon

Hej Esme, jag har inga uppdrag det är sjukt tråkigt och det enda jag kan göra på mitt konto, så jag undrar vilken level kan man rädda Justin på?

tack på förhand, ha det bra! <3

Svar: Låter som att du behöver cruncha rykten! Viktigast är att du blir populär med Solens Cirkel och sedan beundrad med Åskviggens Cirkel.
Esmeralda Silverforce

April Silvermoon

Oj skrev fel i förra kommentaren cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.