Chrome Pointer

En pråååååm

   För ett par veckor sedan gjorde jag uppdragen med familjen Rockwell och då jag stod nere vid bunkern fick jag syn på det här:
 
   En pråm!
 
  Jag tror att pråmen dök upp efter att man hämtat hem Justin från oljeplattformen, och dessutom så ligger oljeplattformen åt precis det hållet fast ännu längre ut. Kanske det är så att pråmen man stal parkerades där ute i havet medan man själv på något magiskt sätt teleporterades till Gyllenåsarnas Dal? (Med en extra, hemlig pråm som fick strandas på stranden)
   Den stora frågan är om den där pråmen ska bo där ute eller om den kommer försvinna snart...


Zierra

Mupparna ( DC vakterna) kanske försökte jaga efter oss i sin egen pråm för att fånga oss efter att vi räddade justin men hittade oss inte. de va ju rätt många vakter som inte blev förstenade eftersom dom sprang in i byggnaden när larmet gick lol XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.