Chrome Pointer

En glömd grind

 
 
   Att stå framför en grind med det här stopptecknet framför sig har alltid varit rätt spännande. Grindar finns det gott om och många gånger genom spelet tänker man sig att man ska utforska för att hamna framför en blockad som denna.
   Just det här möter man om man följer en liten stig från Gröndal upp mot gamla Hillcrest. Jag trodde nog att det här skulle öppna tillsammans med Epona, men tji på det ni. Det finns ju fotrfarande två enorma mysterier i Epona, vilket är 1) Vad hände med Evelyn Goldspur och 2) Vad hände med Herman. Tyvärr kan det ju ta ett tag innan vi får en fortsättning på något av mysterierna eftersom man vet att det alltid tar sån sjuk tid för saker att fortsätta (med tanke på hur litet Star Stable fortfarande är som företag är det ju rätt förståeligt, men ändå), men man är ju så himla nyfiken på att få veta mer... Jag undrar om den här stigen leder mot någon slags gruva? Jag hade alltid uppfattningen om att det skulle finnas gruvor att utforska runt gamla Hillcrest, men det kan ju också ha varit hur jag tolkade uppdragen.
 
   Vad tror ni väntar bakom den här grinden?


Athena Darkrider

Det leder bara till Old Hillcrest där vi varit tidigare. Jag var där och tog en speciell väg. Den ledde bara till denna grind. Alltså inget speciellt. Lite synd...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.