Chrome Pointer

Det magiska Pandoria

 
 
   Pandoria i SSO såg rätt anorlunda ut jämte den versionen vi såg i Starshine Legacy. Jag misstänker att det kan bli så att vi en dag får se en plats som liknar de ställen vi tidigare dykt upp på, för Pandoria är stort. Men oavsett hur det nu såg ut i jämförelse med tidigare - VILKEN PLATS! Och jag har ju tjötat om att jag vill ha grottsystem i åratal, och jag var så lycklig över att man behövde gå igenom en grotta! Jag vet inte varför jag är så tokig i grottor, men så äre. 
 
  De där rockorna påminner mig väldigt mycket om Mantines (Pokémon), men det är en sån cool grej! Man får ju rätt mycket undervattenskänsla här med både rockorna och växterna, vilket man inte känner igen från SSL. Ni kan se hur Pandoria såg ut då genom att klicka HÄR!
 
  Lavan fanns även i Episod 4 - typ. Ni kan se hur Pandoria såg ut i SSL4 genom att klicka HÄR!
 
  Jag blev nästan lite tårögd av att se den här grottan! Den påminde mig jättemycket om grottsystemet från Harry Potter & the Half-Blood Prince som leder från uggletornet (har jag för mig? Så länge sedan jag spelade HBP) ner till Quidditchplanen, och det är också en sån där plats som gör att jag ryser lite för att jag tycker den är så galet cool. Mer grottor åt folket!






Justine Greennose

Rockorna påminde mig om Hitta Nemo hahah, magistern är en rocka (säger man rocka? Ingen aning) om jag inte har helt fel för mig

Alyssa Shyfall

Jag älskade Pandoria och det märks att SSO-temet har jobbat en massa på det för att få det så snyggt som det var. Älskade rockorna. Var så sjukt otippat.

April Silvermoon

Pandoria är väldigt vackert ställe med alla möjliga knäppa och konstiga saker men asså, det är så sjukt coolt att Sso har gjort såhär för VÅRAN skull <3

Leia

Ok

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.