Chrome Pointer

Den sista på ett tag

   Nu är jag på semester på riktigt fram till nästa söndag och kommer inte ha tillgång till dator alls fram till dess. På sistone har jag inte kunnat spela in några nya videor, och därför ligger jag "efter" på YouTube, men jag kommer självklart jobba på att börja släppa nytt material då jag kommer hem igen.
 
   Den här videon släpptes i onsdags och är min sista fram till att jag kan spela in nytt igen. Håll till godo!
 


Filipa

Haha, det enda jag kan tänka på när du skriver "Håll till godo" är den där låten ur Vaiana som Maui sjunger😂Så himla irriterande, sätter sig i hjärnan! Ha det bra❤️

Alva Lionrock

Jag kan också bara tänka på Mauis låt, sååååå jobbig!
"Håll till godo, håll till godo..." Sjunger samma sak heela tiden -_-

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.