Chrome Pointer

Allt möjligt händer

Hallå där! Tänkte kasta in lite mobilbloggning mitt i semestern.


Jag är mitt ute i ingenstans och jobbar på ridläger. Eftersom jag just nu är inne på sommarens femte läger (sjätte om man räknar det jag gått på själv) för min del känns det som att sommaren har varat för evigt och det känns också som om jag varit här hur länge som helst trots att jag kom i fredags och bara chillade runt första dagarna innan jag började jobba.

Jag har ett par roliga saker att prata om! Först och främst har jag fått tre månaders PRO-medlemskap på Blogg.se som är min bloggportal. Detta för att jag har haft problem med deras app och deras support utlovade dessutom att det snart kommer en ny och förbättrad bloggapp. Det ska bli jättespännande, det kan vara till stor hjälp för oss som bloggar mycket!

Nummer två gäller The Sims 4 som idag släppte ett nytt Stuff Pack och som senare i år ÄNTLIGEN släpper ett pack med husdjur! Hundar och katter närmare bestämt. Synd att hästar inte är med, men jag har en känsla av att det kan komma senare. Folk spelar ju fortfarande The Sims 3 enbart för hästarna så utvecklarna skulle ju kunna dra in mycket pengar samt precsence i sociala medier genom att ta tillbaka hästarna. Jag är så taggad på att se mer!

Gällande SSO har jag inget att prata om just nu, haha. Ska undersöka senaste uppdateringen då jag är hemma igen!

Jag kommer hem igen på söndag men det går ingen nöd på mig. Livet är ganska ok då det går ut på stalljobb och då dagarna både börjas och avslutas med att rida en tjock och go ponny till och från hagen...

Hare fint så länge!Filipa

Åh vad härligt det låter, passa på och njut! ❤️ För mig har skolan precis dragit igång, men de här första två dagarna är det jättechill, bara information och lära känna varann. Och visst är det mysigt på ridläger! Åker varje sommar genom halva Sverige för att vara på ridläger på min gamla klubb, skulle kunna bo där året runt...😂 Ha det bra ❤️

Cecilia Gladefield

Härligt med ridläger :3
Är riktigt spännande med TS4 husdjur. Hoppas verkligen på att hästar kommer :3 Jag är en sådan som enbart spelar trean för hästarna xD haha
Den här gången hoppas jag dock på att fjordingar finns med som mall, annars har man i trean fått ladda ner så mycket dlc x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.