Chrome Pointer

Soul Rider HQ, fortsättning

   Jag är inte mycket för aprilskämt - men jag ÄLSKAR det som SSO hittat på idag! Jag ska prata mer om det lite senare, stay tuned.
 
   Sist vi kikade på Soul Rider HQ (mitt The Sims-bygge där jag föreställer mig hur det kan se ut om våra fyra Soul Riders bodde tillsammans) kikade vi på hallen och det stora badrummet. Idag går vi igenom vardagsrum, bibliotek och det lilla badrummet.
 
   Vardagsrummet är stort och öppet och innehåller en tv-hörna, en spelhörna och en stor vägg ut mot altanen med stora fönster med mosaikinslag. Alla tjejerna har varsin kuddpuff i olika färger som de drar runt på i rummet.
 
   TV-hörnan har två stora soffor och ett soffbord helt i sten. Tv-bordet erbjuder förvaringsutrymmen. Trädgrenen i kannan är en symbol för Urträden och fjärilslamporna symboliserar de Jorvikiska jättefjärilarna som används i druidträning. Spelkonsolen till tvn används flitigt av Alex och Lisa, medan Linda föredrar att forska vid datorn borta vid fjärilarna om hon spenderar längre stunder här nere.
 
   Spelhörnan har flera olika brädspel åt tjejerna. Gobelängen på väggen föreställer ett Urträd och kan täckas för av gardinerna vid behov. Hallen till vänster, biblioteket till höger.
 
   Husets bibliotek har nästan stått orört sedan flickorna flyttade in - eller ja, så orört det kan medan Linda bor här. Biblioteket är hennes favoritplats i huset och den svarta läderfåtöljen intill spisen är där hon oftast sitter och kurar ihop sig med en spännande bok från druidernas fantastiska samling. Pandoriska stenar ligger utspidda på olika hyllplan - tjejerna använder sig alla fyra av biblioteket för att se om de kan lära sig mer om Pandoria och gör allt de kan för att driva forskningen framåt.
 
   Biblioteket har många bokhyllor och även en öppen spis. Kartan över eldstaden ska föreställa Jorvik. Druiderna lämnade kvar många vackra konstverk här inne då de överlät huset till tjejerna.
 
   Utsikten från rummets soffa erbuder denna syn
 
   Dörren längst in i biblioteket leder till husets mindre badrum. Trädet framför lampan är en gren från ett av Urträden, och tjejerna vårdar det ömt för att kunna plantera det någonstans ute på Jorvik då det är starkare. Gamla druidskisser och målningar på Jorviks natur täcker väggarna.
 
   Notera den Pandoriska stenen i bokhyllan!
 
   Husets båda badrum delas på av alla tjejerna, men eftersom Anne gärna spenderar lååång tid i badet använder de andra tre detta badrum mer frekvent. Dusch och handfat går i klassiskt druidbygge.
 
   Precis som i det andra badrummet låter de bli gardiner på grund av den höga husgrunden och fuktigheten i luften från varmvattnet.
 
   Badrummet från andra hållet, med dörren mot biblioteket.
 
   Nästa gång går vi igenom köket!






eifos

Vas är det inlägett handlar om?

Svar: Om du läser inlägget framgår det tydligt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.