Chrome Pointer

Lifetime-grejer till hästen

   Esme och Artemis
 
   De två senaste gångerna det kommit nya grejer till LT-shipen i Moorland (som nu bytt namn men det är en annan femma) har det varit grejer till hästarna. Under alla år som butiken funnits i spelet har det kommit typ... vaddå, sex plagg till hästen? Jämfört med väldigt många fler till ryttaren?
   Först var jag jätteglad över de väldigt fina benlindorna, men schabraket som kom sen - YES! Precis så vill man ju ha exklusiva grejer - stilrent och realistiskt. Älskar färgen också, och jag skulle gärna se samma schrabrak i fler färgkombinationer.
 
   Det har ju släppts väldigt lite kläder och utrustning i år, så jag är glad att det som kommer håller så hög kvalité!


Sigrid Winterdotter

Alltså det där schabraket är mitt liv nu! Synd att det inte har stats, haha.

Sigrid Bunnyroad

Ja! Döör så snyggt!!! Alltså använder schabraket typ hela tiden:)))

Alanis Moonstorm

Jag funderar lite på om schabraket matchar med värva en vän-prylarna? Det verkar vara samma färg som på tröjan man får?

Svar: Det matchar inte 100%, men jag tycker att matchningen funkar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.