Chrome Pointer

Hur lång planering?

   Redan direkt då Star Stable öppnade upp i oktober 2011 fanns mosaik av stora träd inne i och utanpå Silvergladeslottet. Ingen av oss begrep varför - förrän i april 2014 då vi för första gången fick stifta bekantskap med Urträden.
 
   En väldigt gammal bild från bloggens tidiga dagar då jag försökte lista ut vad trädet betydde för spelet
 
  Därmed kan man undra - hur långt i förväg är spelets story planerad? Finns det delar som varit genomtänkta i åratal men som bara inte blivit av eller finns det mycket som "bara" händer on the go? Urträden var ju helt klart planerade i god tid, men hur mycket annat är sådant som vait genomtänkt så länge måtro? Allt? Det mesta? Litegrann?






Emelie

Jag tittar på din serie med ssl och jag kan inte sluta titta. Den är så bra.

Vilda Snownight

*SPOILER OM DE NYA HUVUDUPPDRAGEN*

Jag tror de större sakerna är planerade i förväg, som att Justin skulle bli räddad och att han skulle ses som ovärdig för att bli mörkerryttare, och att Anne ska räddas och hur alla de andra tjejerna samlades. Sedan kanske detaljer som att starthästen kan flyga etc kom mer på vägen i takt med hur mycket spelet har utvecklats och dess potential.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.