Chrome Pointer

Haflingern!

   Jag har inte haft någon direkt hästras på min hästönskelista på väldigt länge, men jag har alltid tyckt det vore trevligt att få in Haflinger i SSO. Och nu händer det! Redan på onsdag kommer hästen. Det var alltså en Haflinger på teaserbilden SSO lade ut i fredags och det verkar som att den kommer ha något att göra med Dinodalen eftersom det både släppts bild och film på den där inne. Eller visst brukar det inte visas upp hästar i Dinodalen särskilt ofta?
   Den ser verkligen supersöt ut och jag gillar nog den ljusaste bäst. Blir spännande att se vad "den hemliga färgen" blir den här gången? De brukar ju alltid visa två färger i trailern och sedan släppa en ovisad färg som blir lite som en överraskning.
 
   (Hallå BILDEN PÅ THUMBNAILEN, hur fin?!)
 






Charlotte Masterwater

Är sååååå taggad! En av de ser på pricken ut som en väldigt älskad ridskoleponny jag känner. <3

Alyssa Shyfall

JAAAAA!!! Älskar Haflinger irl xD Har velat få in dom till sso länge nu och nu händer det<3

Natalie Skyland

Den är verkligen så SÖÖT♥ Längtar till på onsdag så mycket! :D Tyckte också om den ljusa mest, men brukar alltid ändra mig när hästarna väl kommer, så vi får se vilken som hamnar i mitt stall ^^

Neo

SÅ gullig! <3

En del av mig var rädd att SSO gett med sig och bestämt sig för att släppa shettisar.
Do. not. want.

Saga Sunstar

Helt bedårande! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.