Chrome Pointer

Årets aprilskämt

   Om det nu är så att ni inte vill veta får ni en spoilervarning här och nu:
 
 
   Årets aprilskämt syntes direkt vid inloggning och lyder på fölande vis:
 
   Det går alltså ut på att Raptor har blivit två decimeter hög, har ett par vita vingar som från en duva och flaxar runt nära ens huvud medan han skriker random saker. Jag älskar honom och vill ha kvar honom forever! Han säger jättemycket kul, men jag kommer sprida ut det jag hittat över några dagar eftersom jag ändå inte har så mycket att skriva om just nu. En rolig en får ni redan nu, vilket är vad Raptor säger om man rider nära Denver:
 
 
 
   Som alltid är kaninen som byter färg på starthästen i spelet idag också, men den lär (precis som Raptor) vara borta igen i morgon!






Vilda Snownight

What? Jag hörde Raptors röst och allt, men jag såg honom inte alls Dx Undrar varför... Var man tvungen att vara i dinodalen för att det ska fungera?

Svar: Det ska fungera direkt då man loggar in, sen verkar det ha buggat för vissa.
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Som tur var fungerade det för mig tredje omgången jag försökte :)

Fiona Appledew

Jag älskade verkligen alla hans lokalt triggade uttryck (mycket mer än hans questhjälp) och jag red runt hela Jorvik för att samla på mig så många jag kunde. Det ska bli spännande att se så småningom om du lyckats hitta nått som jag missat (förmodligen).

Svar: Jag tror nog inte jag hittat allt - jag råkade snubbla över ett par till senare på dagen så det visar sig säkert att jag inte hittat precis alla!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Stor som raptors mamma xD Han är ju asrolig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.