Chrome Pointer

Yo buddies!

   Jag är så trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen?! Hur blev det såhär x) Både igår och idag har varit långa (men effektiva) arbetsdagar.
 
   Har funderat lite på bloggdesign nu då hösten är här-men-ändå-inte (löven faller men det är så in i bomben varmt så man blir inte klok på vädret - svinkallt är det varje morgon ändå), och jag skulle vilja kasta in något höstaktigt men jag har ju inte riktigt tid att redigera grejer just nu. Eller tid, men det är lite svårt att orka då man redan är så trött så man knappt orkar dra igång datorn vid hemkomsten, haha. Jag är inne i värsta Pokémonperioden och ligger gärna halvt nedkrupen i sängen efter middagen med en kopp te och mitt Nintendo 3DS XL (<- sicket monsternamn på en konsoll).
   Såååå jag får nog sikta på vinterdesign direkt? Känns inte som att det hinns med annat!
 
   Medan jag gör annat har jag iaf börjat lyssna (och halvt titta på) The Big Fat Quiz Of..., alltså brittisk game show. Jag gillar brittiska game shows, Bara så ni vet.






Tilde Darkstorm

Oh god. En brittisk gameshow igen. "Ingen" har hört att du gillar den sortens program, Nejnej x)

Daniela Silvergarden

Då är vi två som älskar brittiska gameshows :D Jag älskar QI, så kul att briljera med fakta ;)

Svar: Haha, älskar allmänbildning! Det är så kul att kunna veta minsta lilla om mycket :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.