Chrome Pointer

Whoop!

   Nu är jag klar med alla dagens tråkiga grejer (inklusive matlagning för två veckor framöver - uppskatta skolmaten medan ni har den, lättare så än att behöva kirra lunch själv varje dag för det blir dyrt) och kan göra roliga saker istället :D
   Har sjukt många nya bilder, varav 20 på min nya häst som jag inte visat än. Det är en Penny-häst, så inom ett par veckor får ni se den. Det var lite av ett spontanköp eftersom jag ändrade mig mitt i hästköpet, men det är en jättefin pålle!
 
   Så länge kan jag spamma med bilder på Knightley, för jösses vad snygga Lipizzanerhästarna är!
 
   Esme och Knightley - til och med "fulgaloppen" är jättesnygg på denna häst! Passar jättebra ihop med ryttarens nya animationer, för det ser ut som en galopp med bra tryck i lätt sits. Så kul att det blev sån skillnad med animationerna!






Amedo

Våran skolmat måste vara det hemskaste som går att äta..

Victoria Ironfire

Haha, får special mat i skolan. Har ett syndrom som gör att jag inte kan äta vissa grejer. Men iallafall, är jag den ända som gillar "fulgaloppen". Jag menar visst, den är lite ryckig, men den kan väl ändå inte kallas ful.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.