Chrome Pointer

Väktarnas Dal

   Esme och Glòin i skuggan av de stora statyerna
 
   Helt sjukt att jag inte skrivit om det här än, men sen så har typ hela livet varit kaos sen Epona släpptes så jag har inte ens skrivit om hälften av området, haha...
 
   Way back in the days of Starshine Legacy så fanns ett plejs som hette Pandoria. Där fanns fyra stora statyer. Ja, ni förstår, det är alltså samma statyer som de ovan.
   Inte helt samma dock. Statyerna då var inte helt unika. Två av hästarna hade vingar, och två hade bara spetsig man. Här ser man skillnad på dem; en har vingar, en har ett enhörningsliknande horn, en har "getskägg" (vilket också är lite enhörningsliknande) och en är mer... vanlig. Om man tittar lite närmare på de fyra ser man att de också har på sig Ödesryttarnas sigill, vilket också identifierar dem med varsin Ödesryttare. Man kan alltså dra slutsatsen att "enhörningen" är Starshine, "getskägget" är Meteor, "pegas" är Concorde (Annes häst) och den sista är Tin-Can.
   Jag är väldigt nyfiken gällande vad de här hästarna kommer betyda för oss i framtiden. En plats som den här, med en trappa längst bort i dalen som leder rakt fram till berget, utlovar något spännande. Om inte annat lär det bli spännande backstory! Tycker iaf det är superkul att statyerna kom igen, och att de dessutom är unika nu jämfört med SSL3.
 
   Många verkar ha svårt att hitta statyerna - de finns i Epona, och man hittar dem genom att följa en bergsstig ovanför Dews övergivna Toscana-inspirerade gård.






Luna Friendstreet

Det jag nästan tycker är mest spännande är det "podium" som står längst bort vid trappan. Det ser söndrigt ut ju, som att någon har slagit av en liknande staty där. Ska det möjligtvis symbolisera våran karaktärs soulriderhäst, som då kan se väldigt olika ut? Spännande! :D

Sabrina Eastforest

Starshine är enhörningen? Var det inte Tin-can som var det i Star shine legacy? Minns att han hade ett horn som liknade en blixt på en bild när ödesryttarna skulle slåss mot ett monster på en bild i Pandoria eller om det var i en av böckerna i Starshine Legacy 4.

Svar: Jo, men det verkar ha ändrats på nu. Vissa saker är ju inte exakt desamma som i tidigare spel, så det här är nog en av dem!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Ååååååh! Nu måste jag direkt in på sso och försöka hitta dem! Visste inte ens att de vanns!😱😱😱😱😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.