Chrome Pointer

Som piggast på helger

   Helgerna är mina piggaste dagar i veckan! Jag har redan varit ute och storhandlat och ska fixa en massa andra grejer nu, men jag tänkte försöka spela in lite mer videor idag. Vore t ex skönt att beta av hela PennyGirl Episod 4, så hela spelet blir klart. Episod 3 är redan färdiginspelad, men för att få tid på mig att bunkra upp med mer material släpper jag en del i veckan. Efter det här kan jag ju börja med ett nytt spel att varva SSO-spelandet med! Jag har några olika på lager, så då det kommer till kritan blir det det spel jag har mest lust att sätta igång med då allt annat är klart.
 
   Sen ska jag fota en massa SSO-bilder idag också! Mitt bildbibliotek är nästan obefintligt nu och dessutom har jag ju några nyare hästar som inte synts så jättemycket. Tyvärr märker jag ju mer och mer att de äldsta hästarna glider allt längre in i glömskan. Jag tycker helt enkelt inte det är kul att rida runt på de stela pixelälgarna längre! Hoppas mer och mer på att alla Premiumhästar (= alltså det SSO kallar alla omgjorda hästar) ska få in färger från sina gamla kusiner, men det känns lite som att det inte kommer hända. Hoppas kan man ju ändå...
   Samtidigt kanske det blir roligare att använda sina gamla hästar om det nya hemstallet har plats för alla? Kanske. Men det vet vi inte än...
 
   Förutom hemstall ser jag fram emot nya uppdrag. Förutom hästlevlande och två ryktesfraktioner har jag inget att göra på Air Star för tillfället!






Tilde Miststorm

Åh, vad jag längtar till de nya hemstallen! Det känns som vi har väntat i årtusenden...

Quinn Catforce

I den senaste min häst tidningen stod det lite info om sso och så fick man ett helt set med utrustning till hästen som matchar ett set man fick till ryttaren i våras! Hursomhelst stod det att fortsättningen på de försvunna vildhästarna på sydhoven kommer komma till vinter ! 😃

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.