Chrome Pointer

På onsdag då!

   Här är jag igen, jätttesen haha, men nu är en lång och händelserik vecka över för min del. Ser fram emot en lugn helg!
 
   I morse släpptes en trailer på Lipizzanern. Wow, tycker den är riktigt, riktigt fin! Många klagar på att den rör sig likadant som Welshponnyn och ser ut som Engelska fullblodet men jag tycker det är överdrivet. Newsflash - hästarna kan vara lika varandra för att de är hästar.
 
   (Även fast jag skämtar nu så håller jag faktiskt fast vid att jag tycker många klagomål om att hästarna är lika varandra är lite onödiga. Väldigt många raser är väldigt lika varandra, och det finns liksom bara så många sätt att röra sig på dessutom.)
 
   Tillbaka till ämnet, inte nog med att hästen ser jättefin ut så avslutas videon med en levad! Jösses i min lilla låda, det hade jag faktiskt inte väntat mig! Jag tror dock på att det här på riktigt är en levad, och inte att det här är hästens stegring. Det skulle ju se asskumt ut om man kraschar i ett träd då man levlar och hästen snällt samlar upp sig medan ryttaren sitter blickstill?
 
 
 
   Otroligt taggad för det här nu, jag tror verkligen att det här blir en ras jag kommer gilla väldigt mycket :D Dessa kommer enligt videon den 21 september, alltså på onsdag. WOHO!






elinbohman.blogg.se

Älskar hästens form och rörelser, däremot vet jag inte vad jag tycker om texturerna. Den ser lite kladdig ut och som att kroppen har permanenta posteffekter typ. x) Hoppas att de andra färgalternativen är mer detaljerade!

Quinn Catforce

Är du med i tävlingen där man kan vinna en av dem? Det är jag!😊😄

Svar: Nej, jag har råd att köpa en själv så jag tycker det är bättre att lämna tävlingen till de som inte har det :)
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Jag är superlycklig att rörelserna är så lika de hästar som har de snyggaste rörelserna i spelet. Då vet man åtminstone att den rör sig snyggt och i form. :D

Olivia Wolfhome

vadå den ser ut som de andra hästarna jag tycker den ser väldigt annorlunda ut. den inte ens lik en eng fullblod eller welhs ponny ursäkta stavningen är inte så bra på det. kance lite stel ibland men det gör den till starstable häst intressant? hmmm än tävling har inte hört om den kan man se info om den nån stans? vet nån var man kan hitta den???? Ha bra dag Esme

Mvh Olivia W

Svar: Se både SSO's nyhetssida samt Facebooksida - tävlingen finns på Instagram!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag älskar den vita färgen! Den vita morganen och araben har ju mest grått och jag tycker att det ser konstigt ut men den här vita är ju bara så fin. <3

Rebecca Bluenose

Hej Esme! Jag undrar var man ska anmäla sig till tävlingen. (Jag vet att detta inte angår din blogg, men jag förstår inte...) Jag såg att du visste var det var iaf. Snälla! Hjälp mig med det! ❤️

Svar: Ta en screenshot, posta den på ditt konto (som inte kan vara privat för då kan ingen som inte följer dig se bidraget), skriv in hashtaggen så att det går att hitta inlägget och skriv vilken stad ridskolan ligger i.
Esmeralda Silverforce

Rebecca Bluenose

(Jag har redan sett instagram inlägget, men förstår inte vad dom menar att man ska anmäla sig...)

Tove Skylake

Ääälskar dom! Tycker inte dom är det minsta lik fullblodet eller welshponnyn haha?? Folk ska då alltid ha något att klaga på.. Däremot så ber jag till gud om att man kommer att kunna utföra vissa rörelser från spanska ridskolan på den. Det är trots allt en ras som de har jobbat väldigt länge med, men vi får helt enkelt se! I vilket fall så måste jag nog säga att jag tror att detta blir den snyggaste hästen i spelet!

Tilde Darkstorm

En levad?! Guuud, så taggad! Önskar dock att den kan capriole, hur coolt skulle inte det vara? Dock tror jag inte att det kommer tyvärr :/ Hur tänker du/ni i kommentarerna om det? (Vill ha en debatt om det här!)

Victoria Ironfire

Vad jag vet så stegrar dom bara sådär snällt när man rider i skritt. Men man kanske t.o.m står still. Vet ej, har ingen. :(

Svar: Enbart då man står still! Vore konstigt annars, though.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.