Chrome Pointer

Nya animationer på g!

   Herregud så roligt, det som väntar på onsdag! En teaser som släpptes på SSO's YT och Insta idag visade upp lite av helt nya spelaranimationer, vilket är sjukt kul nu då våra spelares hästar rör sig så mycket bättre. Animationen då hon sitter av hästen är jättefin, och HON KLAPPAR PÅ HÄSTEN! Ser ni?! Mitt nördhjärta gråter lite, så himla roligt!
   Har sett folk som klagar över att spelaren fortfarande inte blinkar, men det är inte så enkelt som man kan tro. De hästar som kan blinka har ögonlock - vår spelarkaraktär har inte ögonlock. För att karaktären ska kunna blinka måste de alltså göra om hela karaktären, och inte bara titta på animationerna i sig. Men ändå, vi vet ju inte om det är helt klart än? Kanske det blir ändring på det i framtiden!
   Ska bli jättekul att se mer, så himla roligt att det kommer redan på onsdag. Glädje!
 
 
 
   Jag har ett par redigeringar på lut men jag har också lite jobb att göra. Nu ska jag sätta mig framför Morden i Midsomer (för det är allmänt asmysigt att lyssna på i bakgrunden medan man gör anant) och sätta mig med lite jobb som jag känt mig stressad över på sistone. Vill bara ha det ur världen men hinner aldrig med det på dagtid, haha. Gah, deadlines!






Valentina Diamondnight

Nu vart mitt sso tokiga hjärta helt berusat! Gud vad roligt, som vi har väntat på detta! WIHOO! Kolla hur hon sitter av, och hela kittet! AHH

Quinn Catforce

Iiiih!😍😍😍😱😱😍😱😱😍😱😱 åå det ser så fint IT!😱😍 kan set inte vara onsdag imorgon!?😍😍

Quinn Catforce

Ut*, det* haha dum telefon! Stavrättelser! Åå jag blir galen!😫😩😂

Alanis Moonstorm

De har en npc-modell som är väldigt lik våra spelarkaraktärer, som dessutom kan blinka. Många av bobcat-npcerna har den modellen till exempel. Trodde först att de väntade med att skapa fler modeller av kläder och dylikt eftersom de ville uppdatera till nya modellen först, och sedan går de och skapar idle-animationer till den gamla, så då antar jag att de inte tänker uppgradera oss än på ett tag? Fast vad vet jag, det kanske är lätt att föra över animationerna på den nya modellen sedan.

Svar: Om nya (viktiga, ie. Darko) NPCs får även ansiktsuttryck tycker jag det känns som att det är något sånt som väntar oss?
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

KLAPPA HÄSTEN! Jag har längtat till den uppdateringen i evigheter. I AM SO HAPPY!!!

Vilda Snownight

OMG sååå snygga :oo <3<3

Clare Masterknight

Man kommer inte kunna blinka, men ser ni inte ögonen i början av videon när den rödhåriga tjejen sitter på hästen? Hennes ögon rör sig i alla fall! :D Äntligen kommer våra karaktärer inte vara som zombies som rider omkring :D Tja, nästan i alla fall. Men jag tyckte animationerna var jättecool! Speciellt när hon på videon springer!

Svar: Fast ögonen rör sig redan nu, så det är inget nytt - det bara ut att vara mer i videon än vad det är nu ^^
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Längtar så mycket till imorgon! <3

Victoria Ironfire

Håller helt med dig Eva.

Amaranta pinklee

längtar!!!! att klappa hästen har nog varit en av mina största drömmar i sso och sen bara kommer det!

signe swordstar

YAY!! kollar/lyssnar du också på morden i midsomer! Min favorit serie eller vad man ska säga!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.