Chrome Pointer

Mistknight

   Mr Knightley är ridderligheten själv. Klok och arbetsför är denna häst mycket lättlärd, och trots sin relativt unga ålder är han en fantastisk läromästare då han alltid tålmodigt väntar in ryttarens korrekta signaler innan han lägger någon som helst möda på sin uppgift. Han trivs mycket bra på dressyrbanan med en tydlig ryttare, men om ryttaren inte håller måttet och klart och tydligt visar vart skåpet ska stå rör han sig långsammare än en död ko.
   Hans lättlärdhet har lönat sig genom åren och förutom att ha väldigt lätt för både passage och piaff har han  även bemästrat den mycket avancerade levaden.
 
 
 
   Namn: Mr Knightley (Mist Knight)
   Tilltalsnamn: Knightley
   Namnbetydelse: Mist Knight kan översättas till "Dimmig riddare". Mr Knightley är en karaktär från Jane Austens bok Emma.
   Ålder: 10
   Ras: Lipizzaner
   Lynne: Klok och arbetsvillig. Flashig i gången.
   Level: 15
 
 


Alva

Hej esme! Idag för några m sen så sa en person i FP att hon var du på en nya gubbe om du vill veta namn osv kan jag skriva det på SSO om du vill, kanske inte så viktigt att veta men har även en egen blogg där jag kan lägga upp bild på när hon skrev det om du vill, ingen läser typ min blogg ändå

Svar: Du kan gärna skicka över namn på personen, jag tycker det är viktigt att säga ifrån och berätta att det är olagligt att sno andras identiteter :)))
Esmeralda Silverforce

Anonym

SVAR: Ok, ska jag skriva här eller på SSO? Senast jag skulle skriva brev till dig var din brevlåda full så du vet

Svar: Jag låter brevlådan vara full med flit då jag inte vill ha brev i spelet. Skicka gärna ett mail till esmesilverforce@gmail.com !
Esmeralda Silverforce

Alva

Ok, tack för svaret! Ska glra det så snart som möjligt

Quinn Catforce

Jag blev ganska besviken på de nya hästarna faktist! Hade tänkt mig nåt helt annat, eller, alltså, islandshästarna och de engelska fullbloden är de jag tycker bäst om, pga av att de inte är så plastiga (dessutom är den svarta lippizanern inte ens helt svart, den apelkastade är väldigt plastig tycker jag, precis som med den gråa welchen, och skimmeln är väl den bästa av dem) i färgen och har bra form. De här nya hästarna har ganska konstig form på öronen och hela kroppen ser liksom lite konstig ut. Har dock sett på Haley Rainstorms video på youtube där hon skaffade en och de ser ut att röra sig väldigt fint! En sak till som jag inte tycker om (speciellt då de rör sig) är den där skuggningen där under/vid bogen/axeln(/vad man nu ska kalla det), då hästen springer ser det väldigt konstigt ut🤔 (Speciellt på den grå). Kommer nog iallafall köpa skimmeln!😄

Eva Bunnyland

Jag köpte den svarta som jag kallar Queenie, fast hon heter egentligen Moonqueen :)

Sanna

Hej Esme, jag är ett så stort fan av dig och kämpar för att se alla dina videoklipp på youtube. Saken är bara den att jag inte får bli star rider! och jag vill jätte gärna bli star rider så att jag kan upptäcka alla platser som du har varit på. jag har även sett väldigt många av dina videoklipp som är av din andra spelare, Penylope Penny Kinglee. jag älskar dina videoklipp och vill väldigt gärna att du hör av dig snart.

varma hälsningar från Sanna
P.S. jag längtar för att få se fler klipp

Gloria Stronggirl

Hej Esme,

jag spelar star stable, precis som du. är dock inte star rider, men kommer säkert att bli. älskar dina videos och älskar alla dina hästar på både Esme och Penny. din första häst, Ashdancer, var det ditt förstahandsval? är Freya typ som en tam flockledare/drottning? för hon heter ju Firequeen/elddrottning. dina klipp är så himla bra, och du är så kreativ, som spelar in flera avsnitt på youtube, så att flera kan se!
du är min största idol, ja, iaf en av mina största idoler!
Tack för allt

MVH Gloria Stronggirl
P.S. älskar allt som har med dig och göra!

Siri

Hej Esme!
Var har du köpt hnm? Tacksam för svar!

Jennifer

Siri liperzaner hästarna köps i epona förutom den vita som får att köpa i fortpinta❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.