Chrome Pointer

Husdjuren

   Star Stables husdjur var något som alla spelare såg fram emot innan funktionen kom, men sedan glömdes de väldigt snabbt bort igen. De är egentligen bara extra utrustning - väldigt dyr utrustning.
 
   Det har jag faktiskt ingenting emot! Det jag har något emot är att husdjuren enbart kan användas i samband med en sadelväska. Mitt stora problem emd sadelväskorna i SSO är att det finns alldeles, alldeles för få. Det finns enormt många sadlar och träns i spelet, men det finns inte en enda sadelväska som matchar mina favoriter. Det leder till att jag helt enkelt inte använder husdjuren!
   Om det fanns sadelväskor i färger som matchar, kanske någon till svartgrå och åtminstone fem olika nyanser av brunt så att det finns en chans att det matchar någon av de ca 20 bruna sadlarna - då skulle ni sällan se mig utan husdjur. För jag vill ju använda dem - men jag ser ingen anledning till att göra det om det inte ser bra ut.
 
   Ni ser att väskan faktiskt inte har riktigt samma ton som sadeln...






Valentina Diamondnight

Hur lång tid sedan var det vi fick nya sadelväskor överhuvudtaget? Det måste varit väldigt länge sedan då jag ej kommer ihåg det. Jag har bara koll på sadelväskorna i Fortpinta, och där finns det en vit och en grå/svart iaf.

Eva Bunnyland

Ja, du har rätt... <3

Victoria Ironfire

Jag vet, jätte irriterande. Använder aldrig husdjur till min gråa shire för att mitt favvosätt till den hästen inte matchar en ända sadelväska. Jag blir lika irriterad varje gång jag hittar en supersnygg sadel, men hittar ingen väska som matchar.

Sigrid Winterdotter

Ja, sadelväskor är ju inte billiga heller...

Quinn Catforce

Just nu använder jag bara en helsvart sadel och JA, det finns en sadelväska som passar till, men den kostar ju typ 110 sc eller nåt sånt!?😳 Vill köpa den men har typ inte råd, använder upp veckopengen ganska direkt och jag får inte köpa sc...🙁😕

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.