Chrome Pointer

GOTTA CATCH 'EM ALL

   Asså ni förstår inte hur taggad jag är inför släppet av de nya Pokémonspelen i november! Då senaste generationsbytet av spel skedde och spelen bytte konsol från Nintendo DSi till Nintendo 3DS tog det några år innan jag flyttade med pga ekonomi och att jag helt enkelt inte kände att jag hade tiden för att spela Pokémon, men nu, nu fasen! Jag har dessutom gått upp i arbetstimmar på jobbet så jag tjänar mer = behöver inte ha dåligt samvete över att lägga undan lite pengar för mina spel. Tjoho!
 
   En av de senaste officiella videorna på de nya spelen
 
   Då jag spelar Pokémon har jag alltid som huvudfokus att slutföra mitt nationella Pokédex. Det innebär att jag vill fånga minst en av varje Pokémon som finns där ute för att registrera dem i min bärbara databas om just Pokémon. Nu då det blir ännu fler har jag ännu mer jobb framför mig (jag har än aldrig lyckats med mitt mål, lol) men tacka vet jag Wonder Trade! Om den funktionen inte kommer med till de nya spelen vet jag itne vad jag gör. Wonder Trade innebär att du kan lämna ifrån dig en av dina Pokémon för byte med annan spelare, och du har inte en aning om vad du får i gengäld förrän du har skickat bort din Pokémon. Visst får man mycket "skräp" (väldigt låglevlade Pokés som folk har skickat in i hopp om att få något bättre), men jag tycker det har blivit mycket bättre de senaste månaderna! Jag tenderar att mest byta bort det jag kläckt i ägg som jag sedermera inte vill ha, så jag kläcker alltid fler ägg än jag egentligen behöver för att kunna byta till mig nya roliga saker. Innan jag byter bort mina Pokés lär jag dem roliga TMs också, för att de ska kunna vara till någon som helst nytta för sin nya ägare.
 
   Så väljer jag att spela, då jag är klar med spelets main story! Hur spelar ni Pokémon?






Sabrina Eastforest

Jag är också sjukt taggad för Pokémon sun & moon (kommer köpa moon) :D Just nu så föder jag upp en massa eevees som jag sedan utvecklar och tränar dem. Vill ha ett helt eevee evolutionsteam för att sedan tävla med mot andra spelare ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.