Chrome Pointer

Dagsläget

   Esme och Artemis
 
   Jag ser på statistiken att intresset sjunker på er sida, och det är väl lite trist nu då jag äntligen är lite aktiv igen, haha. Nejmen jag har ju inte så mye SSO-relaterat att komma med för stunden eftersom jag är klar med allt i spelet och har lite idétorka efter 4300 inlägg här på bloggen, men jag gör ju annat som har med spel att göra och sitter och filar på några SSO-inriktade inlägg som jag inte har fått riktig ordning på än. Men det kommer, det kommer! At the end of the day skriver jag ju ändå för min egen skull och för att jag tycker det är kul, men många av er har spännande åsikter, tankar och funderingar och det är alltid så kul då ni delar med er av dem!
   I natt lade jag in några nya bakgrunder i mitt galleri med gratis bakgrunder till bloggar/webbsidor. Ni hittar dem genom att klicka på länken "Gratis grafik" i menyn till vänster!
 
 
   Igår släppte jag episod 189 av min Ride Through genom SSO, och den här gången var det dags att besöka Sydhoven!
 






Allison Underhurricane

Esme, nu när dom nya animeringarna kom till gubben kan inte du göra en nostalgitripp om det äns går? Jag ÄLSKADE dina nostalgitrippar dom var så roliga att läsa!

Svar: Det är inte riktigt nostalgi än tycker jag, haha, eftersom det inte ens gått en vecka. Till framtiden kanske!
Esmeralda Silverforce

Johanna Lightstone

Jag älskar när du gör noveller om uppdragen i spelet! Skulle älska att du skrev mer sådant.

Quinn Catforce

Alltså hjälp! Snart blir det ju avsnitt 200 med penny!???!!😱😍 du är så duktig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.