Chrome Pointer

Araberna

   Förr älskade jag SSO's araber, men nu har jag inte använt någon av dem på närmare ett år. Jag vill tycka om dem och jag tycker fortfarande att deras huvuden är jättefina, men i övrigt är de så hemskt stela i kroppen.
   Hoppashoppashoppas att nästa omgjorda häst är en arab! Tror häste skulle bli sanslöst vacker med den nya grafikstilen i SSO.
 
 
   Esme och araben Helios - den dagen araberna görs om hoppas jag verkligen att en av dem får den här färgen!
 
 






Cassandra Goldgirl

Håller helt med! Älskade araberna med dem är så stela i kroppen så man näsan får ont av att titta på dem haha! Så en ny uppdatering av araberna med deras sagolika steg skulle inte sitta fel. :)

Quinn Catforce

Jaa nya araber! Och andalusier och fjordingar vill jag också ha! Kommer snart (äntligen) få köpa sc (eller det är pappa som kommer köpa dem men det är en del av alla veckopengar han glömt att ge) så då kommer jag köpa en shire, fjording, kanske en frieser/frisisk sporthäst, och massor ned kläder/utrustning! (Ine allt på en gång såklart) Men jag funderar på om jag faktist ska köpa en fjording eller vänta och se om det kommer nya?! En arab vill jag också ha men de ser så stela ut, Morgan/quarter/paint har jag inte heller så dåna vill jag ha, och resten av islandshästarna, samtidigt vill jag spara sc så de räcker så länge som möjligt och ifall det kommer fler uthämtat kan det ju bara bra att ha sc också!?

Quinn Catforce

Såna* inte dåna, urhästar* inte uthämtat😂😂

Valentina Diamondnight

Araben som vi har i spelet tyckte jag var riktigt häftig förr när våra nya uppgraderingar och modeller inte hade kommit. Det var ju ändå en helt unik modell jämfört med våra starthästars modeller, samt att andalusiern och ponnyn var riktigt frän. Tror teamet skulle kunna göra om araberna till riktiga pinglor, och då vill jag ha den körsbärsbruna hästen med på köpet!

Eva Bunnyland

Jag har ingen arab men jag vet att dom är väldigt stela och därför är jag inte så förtjust i dom. Särskilt galoppen tycker jag är hemsk, särskilt om man tittar bakifrån tycker jag så ser den hur stel som helst ut ju! Om dom hade mjukare rörelser skulle jag absolut vilja köpa en arab!

Natalie S

Tycker svansen är det ''värsta'' på araberna, den är så stel och spikig liksom. Om teamet bestämmer sig för att göra om de så kommer de nog bli så otrolig vackra! Hoppas verkligen på det :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.