Chrome Pointer

Ännu en onsdag

   Återigen en onsdag där jag inte har den blekaste om vad som ska hända. Häst? Det där championatet som stått oöppnat i Epona? Uppdrag? Vem vet, haha!
 
   Jag är fortfarande inte helt såld på nya Frieserhästarna, men jag börjar tänka på att Mandrake (min enda Frieser som ni ser ovan) ska bytas ut mot en ny. Den här hästen kommer jag ändå inte använda igen känner jag...
 
   Btwwwww, glöm inte att kika på min video om Abzû om ni inte redan gjort det - och ett nytt avsnitt av PennyGirl släpptes på min YT-kanal i måndags!






Tilde Darkstorm

De flesta tror att de nya hästarna ska komma idag, vilket jag inte gör eftersom vi precis fått nya Frieserhästar och Frisiska Sporthästar. Men OM dem kommer så undrar jag vart detta ska sluta. Vi har fått enormt mycket den senaste tiden, och fortsätter detta i 1-2 år så finns det inte inget kvar att se fram emot, för då har vi allt. Jag ser fram emot den nya hästen, det är inte det, utan vetskapen om hur SSO´s Community börjar formas. Ju mer vi får, desto mer ska alla ha. Och så får det inte vara :/

Sally Hawklord

De här e en jätterandom fråga som ba kom upp i mitt huvud men har du nån aning om vad som hänt med Alice Winterbell? Hon ha liksom bara försvunnit... Jätterandom men jajaX)

Svar: Jag har sett henne online någon gång då och då, men jag tror att hon mestadels har slutat spela!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Kan du spå in i framtiden eller Esme? Har säkert frågat det innan men hur kunde du gissa på championatet?! Förlåt om det är nån som läser min kommentar som inte läst uppdateringen ännu, men champet!? Ska testa det direkt jag får tid att spela och champet startar!😍

Svar: Platsen hade ju funnits i spelet i några veckor och varje gång en championatplats har kommit till spelet utan att direkt fått en tävling till sig så har det dröjt några veckor - så det var inte så konstigt!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Ser så mycket fram emot dom nya lipizzanerna! <3 Wow! Antagligen kommer dom vara typ asdyra men jaja...

Tilde Miststorm

Haha, Esme kan verkligen förutspå sso-relaterade saker! cx

Svar: Haha nä det skulle jag nog inte säga, bara tur just idag! I vanliga fall brukar jag vara expert på att gissa helt fel!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.