Chrome Pointer

Ah, trist

   Mitt bildbibliotek med SSO-bilder har långsamt tunnats ut så jag har suttit nu på morgonen och börjat fota nytt. Det roliga med nya bilder är att det nu är helt nya animationer på spelaren att vänja sig vid, vilket ibland är helt strålande och ibland lite frustrerande då man förväntar sig att det ska vara som det alltid varit (t ex är det inte lika lätt att fånga ryttarens blick i vissa vinklar).
 
   Jag plockade hem min nordsvensk Charizard från Azkaba- förlåt, Hästön, och blev lite besviken över att ryttaren inte sitter i sadeln utan flyger ovanför den. Så ska det ju förstås inte vara och det är bara att maila support och säga att det är en bugg, men jag tappade mitt flyt helt, haha. Såg inte bra ut! Hade hört innan att folk har samma problem emd araberna, men jag använder inte araberna längre så det hade jag missat.
 
   Har ni märkt av samma grej på någon annan hästras?
 
 






Sigrid Winterdotter

För att inte tala om stigbyglar med westernsadel... Stiglädrena är HELT olika höjd!

Alanis Moonstorm

Hon sitter i luften på gamla friesern/andalusiern också. Troligen på massor av de andra äldre hästarna också...

Emily Moonblanket

Karaktären sitter jättemycket i luften på alla quarter-formade hästarna också

Linda Sweetstorm

Tyvärr gäller det ganska många av de lite äldre hästraserna. Ponnyerna, Frieserhästarna, de engelska fullbloden, quarterhästarna, painthästarna.

Diana sweetgirl

Hon "flyger" på Def flesta äldre hästarna. Frieser, Andalusien, arab och nordsvensk (skulle inte förvåna mig om starthästmodellen oxå skulle läggas till i listan)

Cecilia Gladefield

På Fjordhästarna har jag också märkt av detta ^^´

Charlotte Masterwater

För mig flyger gubben på alla hästar, både de nya och gamla. Har varit så sen dagen då de nya animationerna kom för mig iaf :/

Quinn Catforce

Vet inte riktigt men tror det var nån som sa att det är så när man rider barbacka på quarterhästarna!? Har ingen quarter så kan inte testa.
Annars vet jag inte hur det är på de andra jästarna jag har, jag har bara ridit runt på min islandshäst på senaste tiden för att jag håller på att levla henne! Har velat dra ut på levlingen lite så jag ska ha nåt att göra länge men nu när pappa lovat att köpa sc åt mig så fort det blir dubbla sc helg så har jag spurtat lite!😅

Quinn Catforce

Det som jag tycker är bra med de nya animationerna är att när man galopperar i "fulgaloppen" så ser det nästan ut som kort galopp eftersom karaktären nästan sitter ner i sadeln! Så då kan man galoppera i en sorts kortgalopp utan att det går så långsamt!😃

Sabrina Greenlord

Inget jag märkt. Har dock märkt att när jag hoppar i den kortaste galoppen med de äldre hästarna så hoppar hästen inte lika högt längre. Det ser lite hackigt ut men för övrigt också betydligt verkligare!

Victoria Ironfire

Azkaban, så illa är väl inte hästön?

Svar: Jo för farao
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.