Chrome Pointer

Yay för Friday!

   Yay för fredag! Idag ska jag se till att spela in veckans uppdatering på video, det är mitt enda mål. Jag hade tänkt sitta och måla lite igår men i och med mitt besök på Paradox Interactive blev det inte så då jag var dötrött och gick och lade mig direkt då jag kom hem, haha. Tufft att vara introvet med Aspergers bland så mycket folk som det var där igår, men det är utvecklande och lärorikt.
   Varför var jag på Paradox? Mest som studiebesök för min del. Det var ett mingel för Game Developers och jag fick frågan om jag ville hänga med även fast jag inte har något att göra med någon spelutveckling, haha. Har hört mycket bra om företaget och ville hemskt gärna se deras lokaler! Jag vet faktiskt ingenting om spelen de producerar, men det ska kollas upp. Jag har försökt avskärma mig från alla spel som kan tänkas kosta något under de senaste åren, men nu då jag faktiskt har en ekonomi att tala om kan jag börja testa nya saker x) Iaf, det var ett stoooort kontor med massvis med mötesrum. Jag vet inte om lite var avskärmat för det var långt ifrån så många datorer som man kunnat förvänta sig av ett så stort företag, men det såg riktigt trevligt ut och jag kan tänka mig att det är en riktigt nice arbetsmiljö! Trevligt folk också, askul.
   Också, som jag nämnde igår, ascoolt att få se fler spelstudior än enbart Star Stable.
 
   Ett av många citat som sitter på väggarna på Paradox Interactive! Hittade även ett från Sailor Moon (som ledde till YouTubande med mig och gruppen jag var där med för att jag skulle visa vart det kom ifrån och då dök Paradox CIO upp och frågade vad sjutton vi höll på med vartefter han insåg att han inte hade en aning om vart citatet kom från själv... hehe) samt ett som jag tyckte oerhört mycket om: "A patch is never late, nor is it early. A patch arrives precisely when it's meant to."
 
   Jag har inte så mycket mer att säga för stunden, för jag ska åka till jobbet. Hade först tänkt ta sovmorgon men kör på tidigt för att åka hem tidigare och kunna spela SSO, hehe. GOOOOOO FREDAG!






Rose Shadowlee

Eftersom du gillar att bygga i The sims och Zoo Tycoon så kanske Cities: Skyline skulle vara något för dig. Det är som Sims City fast bättre :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.