Chrome Pointer

Vet inte om ni kommer tro det här...

   ...men jag håller faktiskt på att ladda ner WoW. Ni kan skylla på GM Siri. Han lovade att det skulle vara kul. Det ska ju ändå vara gratis till level 20, så varför inte rå xP Tror inte riktigt att det här är ett spel för mig, men det är väl bara att prova!
 
   Vad har ni för erfarenhet av WoW? Och har ni något tips till n00b-Esme?






Iliana Nattsång

Enda erfarenheten jag har av WoW är genom hearthstone :> D.V.S spelets lore.

Jenny

Jaa :) det är ett jätte roligt spel, älskar det och spelar det i perioder. Väldigt dyrt tyvärr och det tar lång tid att levla upp till 110 som är max level.
Det finns massor att göra :)

Hoppas du får en trevlig spel stund.

Anna

Jag har själv spelat WoW i ca åtta år. Kan nog inte ge dig så mycket tips på gameplay, då jag inte ser mig själv som mer än en average player. Däremot måste jag rekommendera att spela som en Night Elf (fantastisk starting zone). Det var det första jag någonsin spelade som, och redan då som 7-åring blev jag helt ställd av spelets natur, lore och framförallt musik. Jag kommer ihåg att jag skapade nya Night Elf-karaktärer gång på gång bara för att jag älskade att spela igenom området.

Jag kan stolt säga att World of Warcraft är det som gjorde att jag fastnade för concept art, och idag pluggar till just detta yrke.

Jag kommer lägga en länk för ett av mina mest älskade soundtracks, från området Teldrassil, som är starting zone för Night Elves, ifall du skulle vilja lyssna.

https://www.youtube.com/watch?v=VhhvWeXHjP0

Ronja McKnight

Min sambo "tvingade" mig in i det och betalade för en månad ^^ man kommer lätt upp i level, själv är jag Aiden och är då på Alliance sida :)
Det finns alltid ALLTID quests att göra, tar aldrig slut och massa häftiga världar men jag tröttnade då uppdragen blev lite för lika o Horde tog död på mig ett x antal gånger -.- De är rolig när man inte har nått bättre för sig. Jag levlade upp till 61-62 (då jag lärde mig att flyga) sen la jag ner hehe...

Ronja McKnight

Inte Aiden :P Druid hette de visst

Saga Sunstar

Jag har spelat WoW sedan WotLK (wrath of the lich king) och har en del erfarenheter av spelet, du kan välja att köra antingen pvp eller pve. Fram tills lvl 10 kan du bara questa, vid lvl 10 kan du köra battlegrounds som är pvp då, och vid lvl 20 kan du fortsätta levla antingen med questing eller dungeons. När du är i dungeons har man tre personer som är dps, en healer och en tank. DPS's är de som ska göra så mycket skada som möjligt, healern ska såklart hålla alla till liv, och tanken är den som går först och pullar (chargar mobsen). Sedan vid lvl 100 kan du börja levla i Broken Isles (som tillhör legion) och vid lvl 110 kan du börja raida. Vill du adda mig på battlenet för att få lite mer hjälp kan du adda mig: Sagis#2245

Valentina Diamondnight

Alltså, jag spelade WoW i fem år innan jag slutade helt och hållet. Spelet har blivit nästan för oseriöst, och spelarna är oftast inte alls lika trevliga längre. Kostar lite mer än 100 kronor i månaden för att få tillgång till högre lvl, och om du vill ha rare mounts eller rare armor lär du få lägga lite mer pengar på spelet. Questen är kul, men jag har börjat spela Tera som jag varmt rekommenderar istället.Jag har erfarenheten att Horde är bättre än Alliance, vet dock inte hur det är nu. Men magicans (trollkarlar/wissards) skulle jag inte satsa på om jag var ny. Tycker du ska börja som hunter/warrior/druid först, då dessa är enklast att börja med och passar bra i strider. Ju högre i lvl du kommer desto svårare blir det, emot lvl 50-60 så kommer du få spela mycket för att nå dom högre klasserna (om du vill spela PvP då!) Ditt lokalminne kommer testas, då det blir mycket flygturer och tåg för att komma fram till det du ska. Mappen är gigantisk, jag hann inte på fem år åka till alla ställen. Tycker pandaria är en av dom vackraste världarna att spela i, och då väljer du pandaren som är den ända "karaktären" som är neutral eftersom du antingen är horde eller alliance (ond vs god.) Om du vill gå upp i lvl riktigt snabbt så gör du dungeons som du får tillgång till i lvl 15 (tror jag, kan vara battlegrounds jag menar!) Dessa ger extremt mycket xp, och du går upp i rasande fart. Det är även mycket troligt att du hittar bra armor och så i dungeons. Rörig text, trött.

Quinn Catforce

Det enda jag vet om det är att Haley Rainstorm spelar/har spelat det😊😂 Du borde kanske fråga henne om tips?😁😋😉

Vilda Snownight

Vet inte mycket om det men skulle gärna testa det. :D Just nu har jag dock fastnat för Archeage så det lär väl dröja tills WoW blir akuellt. cx

Du som sa att du skulle hålla dig borta från spel som kostade pengar, tänk om du fastnar? Då blir det dyrt. xD Skulle du inte hitta lätta spel som bara är vackra...? ;P

Rose%2020Shadowlee

Jag tycker spelet är fint och roligt, men jag stannar mest om jag har någon att spela med. Ensam tröttnar jag rätt fort. :)

Jamie Eastson

Börja med hunter eller warrior då det är lättare att spela med, skulle mest rekommendera hunter för du får du ett pet som hjälper dig med att döda i early quests. Att välja Alliance eller Horde är mindre viktigt i början och jag tycker det är mer smaksak. Väldigt, väldigt svårt att ge tips eftersom det är ett spel man lär sig komma in i, antingen gillar man det eller inte! Lycka till! :)

Hedvig palje

Esme skulle du kunna tänka dig jobba på star stabiles kontor i Stockholm?
Hur bra kontakt har du och star stable?

Tacksam för svar

Svar: Jorå, det skulle man inte tacka nej till! Kontakten beror på, jag känner ju vissa i teamet bättre än andra, men jag tycker att hela gruppen är döhärlig. Företaget är lite som en familj, det är faktiskt underbart.
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

WoW är kul! Har spelat upp till level 20 men pallar inte betala, (bör ju kanske spela dagligen då). Du kommer säkert känna igen en hel del saker från SSO som inspirerats därifrån.

Emma

WoW är ett spel man antingen hatar eller fullkomligt älskar! Jag har varit fast i 8 år, i love it :>
I dagens läge är majoriteten av klasserna enkla att spela. Jag rekommenderar starkt mage, kör själv det och skulle inte kunna tänka mig att byta ut den mot en annan klass! :'D

Så himla dyrt är det inte att lira WoW. Köpa spelen är en engångssumma sen gäller månads subscription, men något som ingen har nämnt än är att man faktiskt kan spela gratis. Du kan nämligen köpa "in-game tokens" för guld du farmar ihop och det är absolut inte svårt att farma guld. Jag spelar gratis och har gjort det sen de introducerade tokens! :D

Någon nämnde att communityn inte är lika trevlig längre, well, det gäller ju resterande spelcommunities också. WoW communityn är inte värre än de andra, man möter alltid på idioter överallt.

Favoritaktiviteter jag sysslar med under min speltid är att samla mounts och pets, göra achievements och farma guld. Finns massor utöver det att pyssla med!
Raiding och mythic dungeons bör du prova på sen om du kommer upp till max level! (Det går snabbt att lvla, särskilt i dungeons)

Hade kunnat nämna en hel del ytterligare om WoW för det finns himla mycket att upptäcka, men WoW är himla nybörjarvänligt idag så go go, upptäck det på egen hand! Undrar du över något är det bara att hojta! :D

Lizbeth Wolfyard

Wow är roligt i början, nu har jag 3 level 100 gubbar och känner inget sug att köpa nya expansion. Annars är det ett bra spel, men alla uppdrag börjar bli tråkiga, då vänder man sig till raid vilket sedan blir irriterande då folk inte vet vad man ska göra.. Man levlar fortare då vilket förstör spelupplevensen då man missar tiden man slipper springa runt i Pandaria...

Lizbeth Wolfyard

Fast det var en väldigt rolig resa från att wow släpptes tills nu, minns när jag satt på kvällen med min mamma och försökte döda lich king hahahhaha

Ella

Hej Esme och alla andra som ser detta!Jag är ksk trög men jag fatta inte riktigt grejen med detta? Men nån ksk kan förklara för mig tack!😃😄😊
Mvh Ella

Svar: World of Warcraft, förkortat WoW, är ett av världens mest kända och spelade onlinespel.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.