Chrome Pointer

Throwback

  Tisdag! Stressdag för min del, haha. Nu ser det iaf ut som att en Star Stable Tutorial kan komma ut någon gång det här året, otroligt nog. Kul though, har saknat videoserien.
 
   Ni som minns den här bilden har varit med länge! Den lade jag nämligen först upp samma dag som hästfunktionen släpptes till alla LT-spelare, då jag köpte min första häst förutom trotjänaren Ash. Lääääänge sedan!
 
   Iddan under tidigt 2013...
 
   ...och ett och ett halvt år senare. Vilken skillnad det är bara av att bli av med posteffekterna!
 
   Btw, kan ni tipsa om lite bra musik? Hur gärna jag än skulle lyssna på Hey Yo och Jorvik City tills öronen trillar av känns det lite surt att låta Raptor ta all ära för musiken jag lyssnar på...






Quinn%2520Catforce

De låtar jag lyssnar mest på judt nu: All of me och Paradise (Coldplay), det beror mest på att jag sjunger dem på sånglektionerna...😅

Quinn Catforce

Asså varför blir det sådär konstiga siffror där det ska vara mellanrum i namnet??? Det ska vara Quinn Catforce, inte Quinn%2520Catforce...

Charlotte Masterwater

Min favoritlåt just nu är Sit Still, look pretty av Daya. :)

Marperette

Vilken typ av musik? Just nu lyssnar jag mest på "two steps from hell", superbra plugg/städmusik :)

Lilly Underwood

Ayye! Vet inte om du testa Owl City, vilket du säkert har (har för mig att jag tipsat om det här någon gång för ett bra tag sedan) men man vet ju aldrig xD

Älskar den musiken iallafall!

Sally Hawklord

Jag lyssnar i stort sett bara på soundtrack och remixar, all annan musik e liksom bara Justin Bäver så jag tipsar Flash och Arrow soundtracken och remixar Styzmask (jag tror h*n hette så)

Kendra Hawkson

Jag har inga artiser eller liknande att tipsa om men jag brukar lyssna på typ sån här musik: https://www.youtube.com/watch?v=gbibTtFezOk Jag lyssnar mest på musik när jag badar, levlar samt redigerar och denna typ av musik får mig att slappna av och hitta inspiration :) Jag är rätt trött på mainstream musik för tillfället men på fest eller liknande är det ju såklart tummen upp för sånt! :) En favoritlåt om jag måste nämna någon mer vanlig är väl just nu Ride - Twenty One Pilots

Cassandra Watersmith

Jag lyssnar nästan bara på Shawn Mendes (vilket förövrigt är meningen med livet typ) så kan väl endast tipsa om honom.

Rachel Mcbell

Stressdag för min del också!

Men tips för musik.. EDEN (hette The Eden Project) har väldigt chill, vacker och meningsfull musik. Han har ju dock en massa låtar och även covers men jag skulle rekommendera Circles, XO, Times Like These men som sagt.. massor av låtar så det är bara att söka runt!

Rebecca Bluegren

Skulle tipsa om Apollo 5 c: De är inte så kända, men gör bra musik, tycker jag iaf

Linnea Silentstar

Same Cassandra x)

Amedea Misthaven

Tycker Castle of Glass, The Nights, Sing me to sleep och Move like a solider är bra :3

Valentina Diamondnight

När jag är på deep mode:
Eminem
2pac
Lil wayn

När jag är på party mode:
Will.i.am
Goblins from mars
Chill nation
När jag mår bra, men inte hipp hipp hura:
Iggy Azalea
Rita ora
Ed Sheeran
Christina Peri

Minna Silverhill

Shots - Broiler Remix
Min favoritlåt *-*

Esmeralda<3Indra

Jag älskar Stand up for the Champions av Right Said Fred, den får mig alltid att känna mig peppad 😊

Riley

Hmm.. Kill Em With Kindness, Never be like You och hm.. Arigato? :)

Leia Longlund

Kan länka en av mina kortaste spellistor för tips, sjukt bra musik av lite blandade genres :]

https://open.spotify.com/user/1177440223/playlist/1yDRjL4evZwRQHLzzkClWQ

signe swordstar

Vad gör fliken "vr synk" eller vad det står i ssos inställningar?

Svar: Det betyder att skärmen kan bli "hackigare", men att det laggar mindre. Det betyder att om spelet kan läsa in ett objekt så gör det så direkt, utan att vänta på att alla andra objekt på skärmen ska ladda klart.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.