Chrome Pointer

Livestream på polska

   Igår hade SSO en livestream med Game Master Lovisa på deras polska Facebooksida. Jag kan ju inte påstå att jag begriper mycket polska, men jag lyssnade ändå. Det var över 400 tittare under den halvtimme GM Lovisa streamade, wow! Bästa var nog ändå då Queen of Redeem dundrade in i rummet GML spelade in i, iklädd horse mask x)
 
 
 
   Det polska SSO-communityt är otroligt aktivt och hängivet och dessutom använder de Facebook mycket mer än vi svenskar gör. Undrar om en svensk livestream skulle locka så många tittare? Polackerna har ju också bara en Game Master, till skillnad från oss svenskar som har ett antal. Det är ju ändå inte konstigt, eftersom spelet är svenskbaserat och även om företaget är har anställda från alla möjliga olika länder finns det flest svenskar på SSOHQ.
 
   Streamen går fortfarande att se på Facebook. Om ni undrar hur man byter region på Facebooksidor kan ni klicka HÄR!
 
   (Jag är btw väl medveten om att SSO's födelsedagsfirande har startat på sociala medier. Jag kommer inte prata något om de värdekoder som delas ut där, då jag inte gillar konceptet med värdekoder. Folk är så förbannat giriga och blir arga över att de får gratis saker för att de vill ha mer...)






Magdalena Starland 2.0

Åh älskar polska ❤️❤️❤️ Är halv polsk❤️

Lillian Mysticland

När kommer SSO"s födelsedag vecka börja? <3

Svar: På sociala medier började det idag!
Esmeralda Silverforce

Savannah

Vill ha SC koder, för SSO gör alltid hästarna så sjukt dyra, har 452 SC, så jag måste vänta 5 veckor för att kunna köpa en lipizzaner, även om SSO gjorde en ny kod, den gav en 25 SC.. Eftersom att ungefär 55% av spelarna inte får köpa SC, så är det inte många som kan köpa så mycket hästar, och det förklarar varför det är så hetsigt om värdekoder

Svar: Det är GIRIGHET, oavsett anledning. Vem går in i en matbutik och säger "kan ni ge mig det här gratis?"
Esmeralda Silverforce

Elvira

Hej Esme!

Jag undrar när ni ska börja behandla ansökningarna på Night Guards.

Ha det bra, Med vänliga hälsningar Elvira

Svar: Lär inte hända på ett bra tag. Klubben är inte aktiv och åtminstone jag har än inget intresse av att släppa in fler.
Esmeralda Silverforce

Amaranta pinklee

hej Esme bara jag som bara: men vadå jag har ej sociala medier alla har ju inte vad tycker du om detta? // Ami

Svar: Företag kan i dagsläget inte marknadsföra sig om de inte finns på sociala medier - där deras publik finns. Företag kan inte heller ta precis alla i åtanke hela tiden, för i så fall kan de aldrig prova nya saker. Just nu har SSO t ex den här grejen som (jag gissar, eftersom det var så igår) kommer vara på Instagram. Där kan de nå människor som kanske aldrig hade hittat direkt till deras webbsida om de inte fått syn på grejerna på en annan plattform. Det är också praktiskt för ett företag som SSO att finnas på Instagram där de inte måste översätta allt som händer. Spelet finns idag på elva olika språk, vilket också leder till att precis allt som händer på deras webbsida måste översättas tio gånger innan det kan släppas.Hursom, om man återgår till den ursprungliga frågan - Star Stable måste finnas på de medier där många av deras spelare finns, och där det finns chans för dem att hitta nya spelare. Ser olika ut från land till land och ser olika ut beroende på åldersgrupper. Allt kan inte vara 100% rättvist hela tiden och om de skulle posta exakt allt de gör på vartenda plattform (webbsidan, FB, Twitter, Insta, YT osv) skulle intresset inte finnas kvar från spelarna att följa dem på sociala medier heller. Det måste finnas något som gör att även de befintliga spelarna ska vilja följa dem på olika plattformer. Om någon väljer att inte följa deras medier så är det den personens val, men det är såhär det funkar med företag och deras marknadsföring.
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

ÄNTLIGEN någon som håller med mig om att det här med värdekoder börjar gå för långt. De borde sluta ge ut värdekoder med sc och enbart ge ut kläder istället. Communityt har blivit så sjukt mycket vidrigare sedan de introducerade alla dessa gratis pengar. Uscha!

Selma Friendtree

Brukar hålla med dig men att alla i communityt ska drabbas är väll lite överdrivet? Tycker dock att koderna borde komma på mail istället :)

Svar: Nej, jag tycker på fullaste allvar inte att Star Coins borde ges ut. Om det skulle ges ut vore det bättre om det kom direkt till spelarnas konton, så att de inte skulle ha någon anledning till att bråka om värdekoder.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.