Chrome Pointer

Jo det gick väl som det gick

   Efter dagens uppdatering kunde många inte komma in på spelet alls och några som kom in kunde inte se sin spelarkaraktär eller häst. Råder er som har det trasslet att ta ett chillpill och göra något annat istället - SSO-teamet jobbar sent och Archie höll på att beställa in pizza åt de som stannade kvar då jag åkte därifrån.
 
   Som det går att se på SSO's Instagram Story under ytterligare typ 18 timmar var jag, Matilda och GM Ylva ute på jakt i SSOHQ idag. Det var kul. GM Ylva tenderar att få jaga saker för hon är kass på att hålla hemligheter från alla spelare så folk verkar undvika att berätta grejer för henne... Kom faktiskt inte att tänka på först förrän jag åkte hem att det var den femte oktober för fem år sedan som jag för första gången blev Star Rider och faktiskt började utforska spelet på riktigt. Jakt på äventyr den gången och en liknande jakt idag, må tro?
 
   Om man inte varit där och sett det själv förstår man inte riktigt vilket jobb de här människorna gör varje dag. Det är inte jobb som räddar människoliv eller kommer tjäna in ett nobelpris, men det är jobb som skapar vänskapsband och glädje. De här människorna är otroligt professionella men har samtidigt oerhört roligt med sina jobb och de förtjänar så oändligt mycket mer respekt än vad de får av det här communityt. ♥






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.