Chrome Pointer

Hallå där, lever ni?

Man hör ju inget av er, så man undrar om ni är kvar, haha x) Jag är på väg hem från Paradox Interactive som är en spelstudio i Stockholm. Jag har aldrig förr besökt andra spelstudior än Pixel Tales och SSE så det var en upplevelse! Enormt kontor som var jättefint och deras gamingrum är lite to die for, haha. Häftigt att se! Är väldigt intresserad av allt med spelskapande trots liten kunskap, men vad kan vara bättre än att se lite first hand?

Ha det bra ni, så återkommer jag med mer Star Stable-grejer i morgon!







Victoria Ironfire

Nog lever vi alltid, eller jag gör det iallafall, har som vanligt noll koll på vad andra gör, dock har jag koll på alla läxor som ingen kommer ihåg in min klass. xD

Meja Crazyrock

Jodå! Jag kikar in varje dag! Men kommenterar dock inte så ofta.

Marperette

Om du skulle vilja testa på lite spelutveckling själv så kan jag rekommendera att ladda ner Unity och testa några av tutorialsen som finns. Kostar gratis och är kul, vet dock inte hur mycket programmeringserfarenhet man faktiskt behöver sedan innan(jag hade läst några kurser innan jag kom i kontakt med Unity så)

Simone Moonfire

Hallåhej! Jag är också en sån där som finns, men inte syns så mycket. :) Förstår vad du menar med att det är lite dött. Känner du till mugglarportalen.se? Det är ett Potter-community som inte heller är inne i sin mest blomstrande period, tyvärr...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.