Chrome Pointer

Det löser sig!

   Okej, det kanske har sett ut som att det går utför, men SSO-teamet vet vad de håller på med. Vissa har fortfarande svårigheter med spelet, men det här är ett långsiktigt arbete som SSO-teamet gjort för att förbättra kvalitén för alla spelare. Allt kommer inte vara perfekt på tio minuter - men sånt måste vi faktiskt leva med då vi spelar den typen av spel som faktiskt inte är färdigt utan utvecklas hela tiden. Det kommer bli bra, men inget blir bättre av att spy galla! Vissa saker är omöjliga att förutspå ska hända på liveservrar, oavsett hur mycket man testar det innan.
 
   SSO gick igår ut med en nyhetspost om saken. Det är ju självklart at de vet om att det är problem och de löser det så gott de bara kan. Tips till er som har problem är att maila in till support med detaljer om era grafikkort - och uppdatera era grafikkort om ni kan! Jag gjorde faktiskt det igår, efter många månaders "meh, för jobbigt". Mitt grafikkort har varit lite elakt och vägrat gått med på att uppdateras, så jag tog tusen omvägar och lyckades få ordning på det. Det bör gå att ladda hem drivrutiner för era grafikkort på nätet, så kolla upp vad ni har och om det finns en ny uppdatering för dem!
 
   "Se upp för fallande hästar"
 
  SSO gick också ut med att födelsedagsuppdateringen håller sig kvar en extra vecka så att de som allt eftersom kommer in i spelet igen kan få spela tipspromenaderna. Jag har börjat göra dem och tycker de är svinroliga, älskar då det kommer nya småfunktioner till spelet! De har också på sin nyhetssida släppt en kod för fem dagars SR, för de som är betalande och blir av med SR-tid under det här.
 
   För er som upplever trassel med grafiken är det inget att oroa sig över. SSO's högsta prio är ju förstås att se till att folk kan spela alls, och sen vänder de sig åt grafikhållet. Det här communityt tenderar att väldigt snabbt ta till paniken, vilket är lite onödigt. SSO-teamet gör allt de kan för att se till så att spelet funkar!
   Själv har jag haft tur. Min dator som jag alltid spelar in spelet på funkar alldeles utmärkt, installerade spelet på min jobbdator för att testa och det fungerar också felfritt. Däremot testade jag på en tredje dator och där stängdes det ner direkt. Jag ska prova att uppdatera grafikkortet på den burken också och se om det hjälper.
 
   Allmän info alltsåledes! Nu ska jag sätta mig och spela in videor ^^






Lova Winterside

Jag hade också väldigt tur, har precis fått en ny dator och allt fungerade perfekt, först förstod jag knappt vad som hände när halva klubben loggades ut på samma gång mitt under eventet eller när alla klagade så mycket på att det laggade.

Tycker att det var väldigt bra att de informerade på hemsidan också och inte bara skrev något kort meddelande på Facebook!

Melinda Nortbrooke

Upplevde också en hel del lagg och problem efter uppdateringen. Men ska jag vara helt ärlig så tror jag att en stor del av mitt lagg berodde på att folk i globala skrek om att det laggade .. Det blir alltid skrik och bråk under onsdagarna för att folk tjatar om att de ska bli klara och sen hatar på sso teamet när dom har öppnat servrarna igen och det är något fel.

Men det är faktiskt sällan man ser personer jobba övertid på sitt jobb. Jag menar, de på sso teamet fortsatte att försöka fixa saker långt efter att deras arbetsdag egentligen var över. Så dom ska ha all creed i världen <3

Men tråkigt är det när man inte visar respekt och förståelse, för som du skriver, man vet aldrig till 100% om det kommer funka. Folk får tänka lite mer långsiktigt .. Om någon månad eller två så kanske spelet flyter på som det aldrig har gjort förr!

Kendra Hawkson

Alla mina drivrutiner är uppdaterade samt att jag spelar på en ren speldator men har ändå problem med lagg/ryckningar i bilden. Hoppas det löser sig snart, just nu går det inte att filma och spelupplevelsen förstörs när det rycker konstant. Det var bra innan denna uppdatering så jag hoppas spelet lugnar ner sig snart och återgår till sitt normala jag! Självklart vet jag att teamet gör sitt bästa så jag försöker hålla mig lugn och ha lite tålamod tills det blir okej igen ;) Älskar ju att spela spelet så det rycker lite i mina nörd nerver när det inte flyter på som det borde *fniss*

Tipspromenaden var en toppenbra grej! Riktigt rolig även om jag failade på några x)

amanda

koden med starrider funkade även på icke betalande starriders. Funkade utmärkt på mitt extra konto, där jag aldrig betalat för något (Y)

Emma

Hej, på min laptop fungerar det inte alls, allt laggar, tar lång tid att komma in och grafiken är väldigt konstig med massa färger och jag vet inte vilket som är mitt grafikkort och hur man uppdaterar det. Jag spelar på en hp med Windows och det verkar super roligt med tipspromenaden:)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.