Chrome Pointer

Den här veckan

 
   Denna vecka står vi åter inför samma fråga vi gör varje år - vilken dag fyller SSO år? Det lustiga är att ingen verkar veta. Jag frågade en medlem ur SSO-teamet (som varit med från start) förra året och fick svaret "Eeeeh... typ i början på oktober?" Hahah, hon mindes inte och jag har fortfarande inte koll men jag är 99% säker på att det är den tredje eller den femte. Ska vi säga femte, just för att det är uppdatering den femte i år? Vi säger femte. I år. (Sen att jag förra veckan fick höra från en säker källa att det skulle vara i september, det vet jag inte riktigt vad jag ska tro om, haha... omöjligt att få ett riktigt svar på den här frågan!)
 
 
   Vad vi istället säger om hela veckan är att den här veckan firar jag femårsjubileum. Jag och Esme, fem år senare. Det kommer jag prata lite mer om antingen senare idag eller senare i veckan. Beroende på vad som hinns med!
   (Btw, jättemånga har pratat om att de nya hemstallen skulle komma samma vecka som SSO's födelsedag. Det är ett rykte som inte alls är stärkt av någon officiell info och eftersom vi inte har fått någon teaser tror jag absolut inte det kommer hända!)






Sally Hawklord

Jag har alltid tyckt att det är 2.10

Quinn%20Catforce

Jag har fått för mig att det är den 2:a oktober...

Eva Bunnyland

Jag har aldrig varit med om någon SSO-födelsedag innan, jag har bara hört från andra och sett på YouTube. Därför har jag inte vetat när det är...

Valle

Jag firar också mitt femte år :)! Man kan ju alltid hoppas på hemstall, man vet ju aldrig vad teamet hittar på!

Annie Underbear

Jag har också spelat sedan oktober för fem år sedan och har fortfarande inte tröttnat :)

Vilda Snownight

Omg kommer ihåg att förra året hade du samma GIF den 3:dje oktober :D

Svar: All hail Mean Girls!
Esmeralda Silverforce

Linn <3

Mitt 4järde år som jag spelar SSO :) PS: Imorgon är det tjejens hemliga dag! Då ska man helst bära svarta kläder! 4/10-16 <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.