Chrome Pointer

"Var är var är var är skuggan?"

   Jo, som skadad av barnserier (med sladdbarn till småsyskon kan man stycken från de flesta barnserier på marknaden utantill) är titeln högst relevant.
 
   Sent som bara den blev det nu med det här inlägget, haha! Min dator gjorde ett "lol nope" då jag kom hem på kvällen igår så jag fick ominstallera SSO ett par gånger innan det ens gick att öppna. Tror att det beror på datorn, den har varit väldigt seg på sistone så jag tror nog den har fått i sig något den inte gillar.
   Men, skuggor! Jag testade lite under dagen då jag hade tid, och lite mer sen på kvällen - och jag är delad! Det ser så sjukt coolt ut, men samtidigt blir mycket av spelet väldigt mörkt. Jag älskar den lite renderade känslan som uppstår, men samtidigt har jag lite svårt för hur mörkt det blir på skuggsidan av alla objekt som är skuggade. Jag tror verkligen att det är en vanesak, så jag ska fortsätta spela med skuggorna aktiverade ett tag och se vad jag i slutänden föredrar. Jag klarar mig nog lika bra med som utan, så länge som jag inte har de fula posteffekterna igång ^^
 
   "Vanligt" läge utan posteffekter till vänster, till höger har ni skuggor (även det utan posteffekter)
 
  Och som jag gärna upprepar, SSO älskar sina teasers och vi får alltid datum inför stora uppdateringar. Det enda undantaget någonsin har varit Sydhoven. Att man börjar förolämpa SSO-teamet för att man själv inbillat sig att en stor uppdatering ska komma utan att någonting har talat för saken - kom igen, det funkar inte så. Nu är det iaf bekräftat att MyStable kommer den 30 november, veckan efter Mustangerna! Är jag taggad för nya stallet? Jösses, självklart. Det ska bli så sjukt kul och det är härligt att nu veta när det kommer :D
 
 
 
   Vattenhinken då? Verkligen på tiden att den uppdaterades om ni frågar mig! Nu har jag visserligen levt på stallhjälp under en väldigt lång period eftersom jag inte spelar dagligen längre (den tiden finns tyvärr inte), men att behöva kuta runt och fylla på vattenhinken flera gånger för att kunna mata alla hästar i hemstallet var inte direkt hjälpsamt. Superbra att hinken nu är så pass stor! Till och med way back in the days of Årstidsryttarna hade hinken fem portioner i sig, så det är trevligt att SSO slutligen förstorat sin hink.
 
 
   Vad tyckte ni om allt det som kom igår?






Sigrid Winterdotter

Vattenhinken är bra, palla gå och fylla på liksom. Stallhjälpsberoende som jag är så räcker ju bara 3 hinkar ganska länge, men 12 hinkar måste ju räcka för evigt!

Kendra Hawkson

Jag kör utan skuggor för jag gillar den "tecknade" känslan i spelet men förstår poängen med skuggorna! Spelet ser lite mer levande och realistiskt ut med skuggorna :)

Nadine

Hej Esme,

jag har en fråga; vet du hur man ställer in tidsinställda videos på You Tube? Om du vet, kan du försöka förklara?

Svar: Man väljer helt enkelt "Schemalagd" då man väljer vilka videon är tillgänglig för, och klickar sedan i kalender och klocka utefter när man vill ha upp videon. Om man vill ha videon dold för att kunna öppna den för tittare precis då man själv vill brukar "olistad" vara lämpligt.
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Skuggorna är sjukt snygga, men eftersom träden inte fick skuggor tog jag bort dem.

Quinn Catforce

Tyckte uppdateringen var rolig! Mer vatten åt hästarna och jättefina skuggor!

Tror det hade blivit lite mörkt om alla hus och träd och allt sånt fick skuggor, men det hade varit kul!

Kom just på att vattenhinken antagligen är anpassad så man ska kunna ge vatten till alla höstar i nya hemstallet sen, utan att behöva gå och fylla på emellan! :) Eftersom det kommer vara 12 boxar som minst!

I teasern på stallet när man kommer ut ur stallet ser man lite snabbt (så som jag tycker det ser ut) att just det dör stallet är i Valedale, och jag tycker det ser ut som man kommer ut nånstans där vid Avalon/köpestallen/championatet! 🤔😃

Eva

OMG jag tycker att det där stallet ser SÅ COOLT ut!!!
Jag gillar även vattenhinken & skuggorna väldigt mycket :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.