Chrome Pointer

The teaser of all teasers

   Det är ju inte bara ett nytt hemstall i antågande - ett nytt område ska också släppas till Star Stable Online innan året är slut. Idag släpptes den första bilden på det kommande området!
 
   Spårvagn!
 
   Vi har inte fått någon som helst information att gå med bilden, men spekulationerna haglar. De flesta tror på att det är Jorvik City som är på g, andra tror att spårvagnen kommer gå via Norra Länken.
   Oavsett vad det är så är det fantastiskt snyggt! Spårvagnen med Aideens Harpa och Jorviks nationalblåa färg är något vi aldrgi sett förr, men samtidigt känns det som att det verkligen är Jorvik! Det tycker jag är så coolt med allt nytt som kommer, det är så annorlunda men ändå så rätt. Det är någon slags modern stad, något vi faktiskt aldrig förr sett på Jorvik.
   Det ska bli jättekul att få höra mer om vad som är på gång, kan knappt vänta! Hösten är ju alltid såhär i Star Stable, det börjar lugnt och uppdateringarna är ofta väldigt små, och sen kommer allt det stora och coola.
 
 
   Btw så tänkte jag prova mig på en livestream i helgen då jag blivit sponsrad med lite kul grejer för en giveaway. Det är mest troligt att det händer i morgon, så håll utkik här efter mer info :D
   EDIT: Tekniska svårigheter har uppstått! Jag ska se vad jag kan göra, vore himla kul att streama, men om det nu skiter ihop sig finns det alltid kommande helger också :) Jag säger förstås till om läget ändras!






Victoria Ironfire

OMG! Jag är så taggad!

Sigrid Winterdotter

Jag ÄLSKAR det!

Lena hayhome

Menar du att du ska streama på you tube?

Svar: Yup.
Esmeralda Silverforce

Melinda Winterforce

Det ser verkligen jättespännande ut med det nya området och jag tror nog på Jorvik City! Men sen har jag bara en fråga som inte har något med inlägget att göra faktiskt men jag har tittat på dina ZT2 klipp på YouTube och börjar bli riktigt intresserad av att spela det men så undrar jag bara om det kostar pengar och om du använde dig av en speciell sida när du laddade ner det. Hittade en gratis-nedladdning men visste inte om det var olagligt :o?

Svar: Alla spel jag spelar har jag köpt och de bör inte laddas ner gratis, då nedladdningarna högst troligt är olagliga!
Esmeralda Silverforce

Ronja Applemountain

Högst troligt att det är Jorvik City. Tror dock inte att man åker ifrån Norra länken utan kanske ifrån tunneln bortanför äppenlunden. Genom att kolla på kartan när man åker färja så kan man ju se vart Jorvik City ligger och det ligger ju långt ifrån Norra länken.

Hoppas verkligen att man får ta med pållen dit, ser inte ut som att det är en plats lämplig för hästar. Orkar verkligen inte springa runt som den lata person jag är, haha.

Kommer du ihåg när vi fick sneak peaks på Epona och det var en bild på något som såg ut som GED´s kontor? Kanske vi får mer uppdrag med GED och kidnappningen av Herman?

Åhh så himla spännade! cx

Amaranta pinklee

OMG SÅ FINT! men bara jag som tänker gbg? hoppas hästen kan hänga med dit även om hästar inte åker spår vagn ha ha

Crystal Iceforce

Är jättetaggad på det nya området :D Är nästan 100% säker på att det är Jorvik City xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.