Chrome Pointer

Tagga Mustangvecka!

   I helgen kände jag mig sådär lite duktigt vuxen-vuxen då man kutade runt mitt i natten och lagade mat, tvättade och städade. Ack den dagen man kan ha eget ställe, där man alltid kan göra saker när man vill istället för att i vanliga fall behöva anpassa sig efter andra boende!
 
   Den här veckan kommer alltså Mustangen till Jorvik! Jag är lite taggad nu, men samtidigt så undrar jag om många kommer vänta med att köpa hästen tills MyStable är ute. Kan ju förstå om stallet kanske behövde längre tid på sig och har absolut inget emot det, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt, men jag undrar hur bra hästen slår denna första vecka då alla bara väntar på stallet (och att slippa betala för att öppna upp en stallplats till hästen i och med Hästön). I en perfekt värld kanske hästen skulle ha kommit veckan efter stallet?
   Vi får vänta och se då det kommer till hästarna, de kanske visar sig vara så coola att alla rider runt på dem redan på onsdag! För min del beror det nog på vilka färger som kommer. Spännande blir det ändå!
 
   Penny och Lugia
 
   Förutom det här med mustangen så händer två andra saker på onsdag - dels släpps Pokémon Sun/Moon i Europa (får jag hem mina förhandsbokade spel då, måtro? Jag kommer ju inte kunna slita mig från dem!), dels släpps nya Disneyfilmen Moana i USA och jag kommer säkert sitta och leta spoilers för jag är så himla nyfiken på den filmen... På alla förhandsvisningar har den fått typ så bra reviews som bara möjligt och jag tror det kommer komma mycket bra musik från den filmen.
    Btw, min dator har gjort en helomvändning, haha. Från att bråka massor med spelet ena dagen kunde jag dagen efter spela in långa videor med påslagna skuggor med perfekt FPS! Kom igen datorn, håll dig på den här nivån nu :D
 
   Som sista grej måste jag snabbt berätta om vad som hände i går kväll! Jag och ett par polare åkte till Mall of Scandinavia för att se Fantastic Beasts i IMAX-format (tyckte väl inte det var så jättestor skillnad från vanlig bio mer än att undertexterna ibland var väldigt svåra att läsa eftersom jag satt långt ut på kanten). Filmen i sig - strålande bra och jag har kommit ur min långvariga post-Potter depression tillräckligt mycket för att våga överväga att se Deathly Hallows pt 2. (Jag har levt i förnekelse i många år - har inte sett den och därför är HP-resan inte slut för min del!) Sen skulle vi ju ut. Det var mindre strålande bra. Portarna ur parkeringshuset vägrade att öppna sig, så vi... kom liksom ingenstans. Jag drog det korta strået att få gå ut och försöka få upp dörren (gick mindre bra) och sen var det bara att kuta över till bilarna som dök upp bakom för att se om de visste något bättre alternativ. Att bli inlåst i ett parkeringshus klockan halv tolv en söndagnatt och av deras kundtjänst få höra "all personal har gått hem så ingen kan öppna åt er" är inte sådär väldigt upplyftande... slutade med att ett antal bilar fick backa tillbkaa genom parkeringshuset (en rätt fin sträcka också) och vi i bilen höll på att dö av skratt. Bättre blev det ju inte då vi slutligen hittade en annan utfart och den påstod att vår biljett var ogiltig för att vi löst den vid de tidigare dörrarna... Så kan det gå! Undvik parkeringshus efter kvällsbio, de kan försöka ta gisslan.






Sigrid Winterdotter

Jag har undvikit Mall of Scandinavia som pesten... Mycket folk är inte bra för en aspergare som mig.

Vilda Snownight

Jag skulle vilja köpa mustangen direkt när den kommer men just nu är jag väldigt låg på sc så jag kommer att vänta tills jag ser hur mycket de extra boxarna i hemstallet kostar innan jag köper något. Det kan ju också hända att de släpper fler färger senare som jag hellre vill ha. cx

Natalie Skyland

Är jättetaggad på mustangen, men kommer nog inte köpa den direkt. Dels för att jag vill spara sc till att köpa extra-boxarna i MyStable och dels för att jag inte är så jätteförtjust i färgerna som mustangerna har. I teasern var det ju bara en brun och en brun/vit fläckig (Jag är jättedålig på hästfärger :/) så jag tänkte avvakta och se om det kanske kommer finare färger senare ^^ (Hoppas på en svart cx)

Eva

ASSÅ SÅG DU TEASERN?????!!!!!!!!!!! SÅ COOLT!!! Men har bara 11 SC ;c

Lova Windpaw

Jag kanske kommer köpa mustangen. Jag brukar kolla på när dem andra rider på hästarna för jag litar inte riktigt på trailers eller teasers. Fast jag förstås bara
1535sc ^~^

Alla Catlund

Hej Lova Wiudpaw, tror du kommer ha råd☺
PS älskar dig Esme och är alltid lika roligt att se dina videos, men säger det som jag alltid säger, bry dig inte om om folk tjatar, det är bara dumt den får facktist respektera att du inte har tid.

Ha en bra dag☺

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.