Chrome Pointer

Nu händer det grejer

   Det finns enormt mycket frustration i vårt community just nu. Det är inte ovanligt. Star Stables spelare har otroligt höga krav på kvalité. Ofta orimliga, om man ser till vad som ofta släpps åt oss. Vi kan få en fullkomligt enorm uppdatering och redan nästa vecka kan spelare grina för att det inte kom något ännu coolare direkt.
   Nu har det varit en höst med lite mindre uppdateringar. Det är inte alls ovanligt. Varje höst satsar SSO-teamet på att jobba på vinterns releaser, för höst och vinter leder alltid upp till spännande grejer. Mot slutet av varje år släpps ett nytt område. Samtidigt kommer det nya hästraser typ ungefär varannan månad, och det kan hända att en ny, större funktion kommer också. Förra året var det Leda Hästen, i år är det hemstallet.
   Vi som varit med länge kanske blir lite uttråkade, men vi vet att det vänder. Jag kan tycka det är väldigt skönt. De som är lite nyare och blir frustrerade får en förklaring från de som är lite mer vana att det fungerar på det här sättet, och då försvinner mycket frustration. Samma sak händer inte riktigt i andra språkcommunityn vad jag märkt, där gäller det mer att trissa upp varandra så att alla är så sura som möjligt. Det är en väldigt bekväm sak med vårt svenska community.
 
   Så vad är det egentligen jag pratar om här? Jo, de senaste två dagarna har vi fått TVÅ teasers! Första var igår, levererad av superfabulösa GM Ylva.
 
 
   Så där har vi bekräftat att nästa hästras blir Mustangen. Och ja, jag vågar säga bekräftat, för teamet nämner aldrig saker på det här sättet om de inte har en mening med det!
 
   Nästa kom idag.
 
 
 

Oh, what’s this now? Another sneak peek?! Yes, it is! Our best quest writers are working day and night together with our area builders to put together the epic stories that is about to go down in this place! 📝🛠We can't wait until it's done, it's gonna be so much fun to let you try all the awesomeness out! 😍❤️😲

Ett foto publicerat av Star Stable (@starstableonline) Nov 10, 2016 kl. 8:15 PST

 
 
   Det händer alltså jättemycket på SSOHQ! Nytt hemstall, nytt område, ny hästras. Inte undra på att uppdateringarna är lite mindre så länge! Och jag kan lova att ingenting blir bättre av att tjata om att grejerna ska släppas nununu - det släpps då det är klart :D
 
   Och till er som klagar över att det var bättre förr, för fem år sedan - nej, mina kära vänner, det var faktiskt inte bättre förr. Uppdragen tog slut vid level 9, det gick inte att sova över så man gjorde klart alla nya uppdrag inom en halvtimme, man kunde bara rida runt i Silverglade för ingenting annat fanns, man kunde bara ha en enda häst, det fanns inte ens ett hemstall att gå in i. Just det, hemstallet existerade inte.
   Även fast det ser ut att gå långsamt med vissa grejer är det en fantastisk resa vi får följa. Det här spelet utvecklas otroligt snabbt och jag vågar inte ens tänka på hur mycket extraarbete vi aldrig ens får se som leder upp till att nya och ännu bättre grejer kan adderas. Och tänk att vi får följa varje steg av resan i realtid? Jo det är ju jättetråkigt att det var länge sen det kom huvuduppdrag, men ni vet ju hur coola de senaste var, med t ex en skurk med supercoola animationer - tänk om det tar sån tid för att de försöker göra något totalt oväntat?
 
  Jag är så sjukt taggad för hösten, och det säger jag även fast jag inte är särskilt imponerad av Mustanger, haha. Jag brukar ju gilla det flesta hästar som släpps så det finns väl ingen anledning till att döma ut hästen innan man faktiskt sett den ;) Jag tror dock att vi kommer få rejäl utdelning för vår väntan!






Quinn Catforce

Jag tror att hemstallen kommer nu på onsdag eller onsdagen efter det, eftersom de ska komma i november, och vi har 3 veckor kvar, och sista veckan borde väl vara juluppdatering?🤔🙃😋 (Kanske har skrivit det i nån kommentar redan meen😅... ja)

Tror också att mustangerna och nya området hänger ihop, tror att hästarna kommer vara i nya området! Det finns väl inte så mycket plats för fler hästar just nu... 🤔😋😁🙈👻🐴😊

Charlotte%Masterwater

Jag tror att ii det nya området som vi kommer få kommerr platsen från en teaser från Epona vara i. Den jag menar är teasern på GED kontoret. Det är inte omöjligt att den kommer finnas i det nya området, det ser ju ut att det kommer vara en stad. Jag tänkte på det direkt då jag såg bilden från deras instagram, kanske GED's historia fortsätter här? :D

Lilly Underwood

*kommenterar på allt pga att jag faktiskt har en dator att spela på numera och därmed är supertaggad*

Alltså är så pepp på allt som komma skall! Dröjer ju massor mellan de viktiga grejerna, men tänker jag tillbaka 4 år i tiden när jag började (ett år efter dig), så är det ju knappt samma spel ens. Kul att följa utvecklingen som du säger, och lätt värt det i slutändan.

Hoppas fortfarande mest på en starthästsuppdatering som nästa knyck runt hästfronten, när Mustangerna är på banan..

Deborah Turtelhand

Jätte bra inlägg :)
Själv är jag inte särskilt frustrerand. Är taggad för hemstallet, mustanger och område. Det är inte jätte länge kvar av det här året så jag antar att det kmr bli många större uppdateringar nu. Däremot så tappar jag motivationen att spela. Har inte loggat in på länge men när man inte har några uppdrag...

Lucy Macwright

Tror att de flesta inte förstår hur mycket arbete det faktiskt går in i att göra de stora sakerna som nya områden. Att det kommer "tråkiga" uppdateringar betyder ju att det jobbas på något större bakom kulisserna!

Neo

HAHAH, åh, för fem år sedan gick vi i evigheter utan en enda uppdatering och stackarna jobbade natt för att vi skulle kunna spela på dagen utan att spelet skulle stänga ner hela tiden.

Det enda som var bättre förr var att spelarna inte var så otroligt bortskämda och griniga.

Svar: Asså man älskar ju den gamla tiden pga nostalgi, men bättre var det ju ändå inte! Menmen, vi minns de gamla tiderna där man skickade iväg något till support och fick ett "Tja" tillbaka från Victor!
Esmeralda Silverforce

Maggie Starhill

OMG ... Nya område, hemstall , MUSTANGER?! Is tjis heaven?! 😍😍😍😍

Maggie Starhill

Nytt"

Maggie Starhill

This" 😬

Ronja Applemountain

Kommer ju nya tävlingsfunktioner också om jag minns rätt?

elinbohman.blogg.se

Jag håller absolut med om att communityn har för höga förväntningar och orimliga tidskrav innan de börjar gnälla, men samtidigt blir jag lite fundersam över hur de valt att presentera dessa nya grejer. Efter en mindre teaser/info om hemstallet för många månader sedan har de under loppet av typ två veckor lagt upp 'större' teasers om både hemstall, nytt område, nya quests och en hästras. Det blir en väldig allt-eller-inget-vändning för communityn och då är det oundvikligt att de blir besvikna över att uppdateringen sedan 'bara' innehåller nya hästfärger och kläder. Med det sagt är det klart att SSO inte ska rusha ut med ofärdigt spelmaterial, men måste medge att det är skumt att de släpper all info om de här grejerna i princip samtidigt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.