Chrome Pointer

Människor är vi allihopa

   En av SSO's grafiker på ett gammalt kontor (dåvarande Pixel Tales) som jobbar på Denver (Gammal bild från SSO's Instagram)
 
   Är det bara jag som tycker det är hur kul som helst med bilder som den här? Jag gillar verkligen att se att det är människor som jobbar på allt som sker i spelet. De här människorna spenderar ju åtminstone åtta timmar varje dag med det här spelet, bygga, koda, scripta, texturera, skriva, testa, finpolera. Det finns så mycket kreativitet! Det är något jag tror många... inte riktigt glömmer, men förbiser - man trycker inte på en knapp och POFF så har man ett spel, utan det är så otroligt mycket jobb, och inte minst planering, som ligger bakom allt vi ser i spelet.
   Man blir liksom bara lite glad ibland då man tänker på hur mycket man faktiskt gillar det här spelet och de människor som jobbar hårt för att släppa en bra produkt - visst går det inte alltid felfritt, men vilket annat spel på denna jord släpper uppdateringar av den här kalibern VARJE vecka?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.