Chrome Pointer

Kaozzz

   Usch, jag har haft en sån där dag då ingenting går riktigt som det ska och på vägen hem från jobbet fick jag en massa jobbmail så nu är det bara att sätta sig med jobb igen, haha... :( Men jag fick hem mina Pokémonspel idag (YES!)! Det har dock sammanfallit med en födelsedag i familjen så jag kommer inte synas mer här idag. Varför händer allt på en gång fööööör?
 
   Tydligen har SSO haft lite trassel med uppdateringen idag, det var ju synd. Nu verkar det funka vad jag förstått? Jag kommer inte hinna spela idag tror jag, och i morgon är jag på SIHS, så jag kommer inte kunna spela mer än några minuter förrän på fredag! Jag har faktiskt en bra namnidé till en av Mustangerna... tycker de var riktigt fina :D
 
 






Rose Shadowlee

Neje! Varför är du på SIHS imorgon D: Du ska vara där på fredag! XD

Svar: Määäh varför var du inte där igår då? :(
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Jag gillar också mustangerna, men lär vänta på fler färger. Den bruna är sjukt charmig dock. c:

Jennifer Northwood

Kommernog också vänta på felr färger. Tyckte skäcken var lite plastig och den svarta ser ut som de flesta svarta som kommit ut under den senaste tiden så den verkade inte så speciell. Den brna gillade jag däremot! Hoppas på en sygg vit i framtiden :D

Gwendolyn Ravenrider

Kan man träffa dig på SIHS? O.O Jag vill sååå gärna göra det! <3

Alice Lightdotter

Ska spara till en av de andra färgerna som kommer men jag har köpt skäcken och bytt till knoppar för manen var typ utkletad.

Ronja Applemountain

Åhh! Synd att man inte hann träffa dig. Ska dit imorgon och vara där till söndag och "arbeta" som hästskötare.

Rose Shadowlee

För jag vill se Islandshästtävlingen och allt annat som är på fredagar :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.