Chrome Pointer

JorVoice Records

   Trots att det har hänt hur mycket som helst kring Star Stable under år 2016 har intresset i communityt varit långt från lika stort som man är van vid sedan tidigare - och jag tror mycket har glömts i och med det! Som att Raptor finns på Spotify, är det någon som ens minns det?
 
 
   Är det inte hur charmigt som helst att låten ges ut av JorVoice Records?
 
   Att Raptor finns på Spotify är ju asgrymt, skulle bara vilja att både Hey Yo och Ritch-Ratch hamnade där också så att det ser ut som att han har fått lite gjort under de typ åtta år han planlöst vandrat runt i Jorvik City, haha. För att inte tala om alla andra soundtrack från spelen! Jag älskar ju allt från Starshine Legacy av nostalgiskäl, men det finns ett kort musikspår från Epona som jag tycker något hemskt mycket om och all musik från Sydhoven ligger också väldigt bra till i min bok. Jag gillar också Dinodalsmusiken, men man har hört den så mycket nu! Det spår som jag helst av allt vill höra är musiken som uppstod då Lisa spelade på Aideens harpa - älskade det spåret och det går inte att lyssna på igen då man väl är färdig med det uppdraget!






Sigrid Winterdotter

Ja, det hade vart jättetrevligt om även låtarna ändå från SSA kom upp, då med Lisas bandnamn som artist! När man tänker efter så finns det ju så mycket musik anknuten till Jorvik.

Amedea Misthaven

Mina kompisar satte igång Jorvik City i klassrummet en gång xD

Eva

Ahahaa, är typ aldrig inne på Spotify men gud vad kul! xD

$elma $tar$ilver

Trevligt trevligt! Har inte så mycket SSO känsla nu finns typ inte nått att göra alls! (Utom levling) och jag är mer sugen på Sims 4! (Rekommenderar The Sims 4) kan du inte spela det nån gång? Man kan få provspela i 2 dagar ;)

Svar: Jag har försökt spela The Sims men har fått finna mig i att jag inte har något intresse av spelet. Det enda jag gillade alls var att försöka bygga saker, och det var så trassligt, visste inte vilka material jag hade osv. Föredrar att bygga i Zoo Tycoon 2!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Northwood

Ja jag tycker sso borde ha någonstans där man kan få tag på all deras soundtrack! :3

Jag har en ''låt'' som jag verkligen älskar eftersom den får mig att tänkapå när jag spelade sso i slutet på 2012 och skulle lätt kunna lyssna på den övrigt i vardagen *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.