Chrome Pointer

Jahapp...

   Alla mina helgplaner har kört ihop sig den här gången, haha. Aja. Jag borde egentligen redigera bilder, för det börjar bli dags för mig att beställa en ny kalender till nästa år, och jag tycker det är så sjukt kul att pimpa upp den. Jag drömde i flera år om en kalender från Personligalmanacka men tyckte det var lite dyrt eftersom jag var osäker på om jag faktiskt skulle använda den, men jag köpte en förra året som är min stora räddning på jobbet, haha. Föredrar att ha kalendrar i pappersform, jag minns saker så mycket bättre då jag skriver det för hand!
   Man kan kanske tro att jag bara har SSO-bilder på den, men jag har kastat in lite från typ allt, så det är för min del en väldigt rolig kalender. Vill göra samma sak för den jag ska ha 2017 fast ta det steget längre :D (Har tyvärr ingen bild på den jag har just nu)
 
   Idag har jag nästan lite maniskt byggt i Zoo Tycoon 2 igen. Jag har mina perioder då det inte går att slita sig från spelet! Det är kul att tänja på spelets gränser, för särskilt det här med att bygga hus är ju inget som spelet egentligen är menat för. Men det går, det går! Gäller bara att man vet vad man håller på med, och man behöver max två pack med usermade content för att kunna bygga ascoola byggnader. Jag ska försöka visa lite från det senaste bygget senare, det blev faktiskt riktigt bra även fast det tog lång tid.
 
   En äldre bild från detta sanslöst häftiga spel






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.