Chrome Pointer

Jag = Ior

   Hej höst och hej vinterdepression! Det är inget nytt, jag har varit diagnostiserad med depression ett par gånger redan och blir alltid enormt mycket sämre så fort som solen börjar gå ner innan klockan fyra. Dags att flytta söderut?
   Bli alltså inte förvånade om jag är lite frånvarande eller postar lite mindre (eller mer) än vanligt framöver. Nu vet ni iaf vad som pågår här!
 
   Perfekt representation av mig och en av mina kollegor på jobbet just nu
 
   Uppdatering idag ändå! Jag tror det är för tidigt för hemstallet, vi får säkert höra mer innan det är dags på riktigt. Vad tror ni händer idag?






Quinn Catforce

Halloweengrejjernavtar väl slut, vi får nya kläder/hästutrustning, kanske nåt annat lite mindre, det har ju varit kanska så mycket och stort i uppdateringarna så de kanske borde lugna ner det inför hemstallen?! 🙂 Inte för att jag har nåt emot stora uppdateringar!😋😊
Det är väl ändå ganska då mycket kvar som de hade lovat att skulle komma 2016?
Nya hemstall (✔️), nya huvuduppdrag (❌), nån extra grej som skulle göra det lättare i tävlingar (❌), nytt område (❌), och kanske det var ännu mer?! Men bara 1 (!!!) av dehär sakerna VET vi att kommer hinna komma?! Vad tycker du? 🙃 Tror du de här sakerna kommer hinna komma innan året är slut? St är ju ändå bara va 10 veckor kvar!

Quinn Catforce

Halloweengrejjerna tar*, det* inte St, ca* inte va!

Selma ❣

Vet inte hoppas bara på hemstallet! Annars är det väl nya färger på Lipzianerhästen nya kläder osv

Helena

Hej Esme!

Jag har länge tänkt skriva till dig men det har liksom inte blivit av. Tråkigt att läsa om din depression under vinterhalvåret, känner mig också lite nere när det är så mörkt. Iaf, anledningen till att jag skriver till dig är att jag ville säga att jag och min syster brukade spela SSO med dig precis i början när spelet va nytt! Jag heter April Rainfall och hon heter Sabrina Eastforest där, vet inte om du kommer ihåg (säkert inte). Det jag minns var att jag kände mig så gammal att spela SSO när det kom ut, men när min syster sa att det va en annan tjej (dvs. du) som bara var ett år yngre än jag som spelade, så kändes det bättre. Hur som helst så följer jag fortfarande vad du gör på bloggen och youtube, tycker dina klipp är väldigt kul att kolla på fast jag inte spelar så mycket längre (pga tidsbrist och min laptop inte funkar superbra att spela på). Jag tycker du är jätteduktig på det du gör, du inspirerar iaf mig och säkert många andra och det är jättekul tycker jag! Det var väl ungefär det jag ville säga, hoppas du inte mår alltför dåligt av
depressionen!

Kram Helena

Svar: Jag minns både dig och syster din! Kram på dig, och tack ♥
Esmeralda Silverforce

Hazel%20Oaklord

Heje, jag blir också mer depp när mörkret kommer, även om jag samtidigt tycker om det (konstigt).

I uppdateringsväg hoppas jag väl på mer nyheter om hemstallet och det nya området som skulle komma i år (för visst skulle det ju komma ytterligare ett område i år?)

Hazel Oaklord

Oj gud vad konstigt mitt namn blev i min förra kommentar :D

Neo

Kram på dig, käre vän! <3

Jag vågar bara hoppas på mer info ang hemstallen, kanske en fräsig trailer eller teaser?

Svar:
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jomen samma här, vill typ dö lite varje vinter

Victoria%20Ironfire

Vad som inte hände var att hemstallen kom. Förresten Esme, det var nån som sa att hemstallet har kommit på eller om någon bara driver. dom Amerikanska serverna. Har du inte ett konto där, för i så fall undrar jag ifall det är sant eller om någon har hittat på det.

Svar: Alla servrar fungerar exakt likadant, förutom tidsskillnad. Det är helt omöjligt för en uppdatering att släppas på en server men inte på en annan!
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Oj, ord ordningen var inte på min sida.

Victoria Ironfire

Ok, då vet jag. :)

Johanna

Är likadan som dig när de gäller nedstämdhet på vintern...hemskt är det. Så tog mitt pick och flyttade till Italien. Längtade inte direkt hem igår när det snöade i Sverige och här va de 15 grader med blå himmel. Flytta hit vetja :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.