Chrome Pointer

Hoppsan hejsan!

 
   Nä jag är inget som helst fan av Mustanger. Stackars djur som bara försöker överleva på typ ingen mat alls och som aldrig ser särskilt vackra ut mer än till färgen. Vi som håller oss till tamhästar avlar ju fram ett annat utseende, mycket för att hästen ska hålla för våra ändamål.
   Tack SSO, ni har lyckats skapa en vacker Mustang! Ser fram emot den 23, de här blir riktigt kul att se i spelet! (Och bockningsanimationen ser ju riktigt cool ut! Tror ni den funkar på samma sätt som Lipizzanerns levad?)
 
   Eftersom vi fortfarande inte har sett mer av hemstallet tänker jag gissa att hästen kommer före stallet. I så fall skulle stallet komma den 30 November. Vi får se hur det ser ut nu, det blir riktigt spännande det här!






Lottie Snöfödd

Måste erkänna att jag nog inte var så himla intresserad när de gick ut med det, men efter att ha sett videon. Wow. Den är ju hur söt som helst, och jag brukar inte direkt vara ett megafan av de bruna hästarna i spelet, men den här. Det värsta är att den säkert kommer i två minst lika snygga färger också =P

Elin Westrock

Är det bara jag eller ser det ut som om ryttaren håller med ena handen i sadelhronet när hästen bockar?

Valentina Diamondnight

Riktigt nyfiken. Vart inte alls intresserad när jag hörde att dom skulle komma, har aldrig varit ett fan av mustangerna. Främst för deras kroppsbyggnader. Färgerna är ju dock speciella, kan ju bli vad som helst. Allt från skäckar till svarta. Elin som svarade ovanför mig, jag är också nyfiken på att hon håller i sadelhornet. Hoppas innerligt att det kommer mer western saker nu till spelet, sjukt kul! Tror bockningen kommer ha samma funktion som levaden, men man vet ju aldrig vad teamet kommer med!

Maggie StarOne

Inte så wow njöd ☹️ Den liknar Morganerna så det var ju jätte synd!

Svar: Jag tycker nog att ganska många hästar liknar varandra - vilket kan grunda sig i att alla faktiskt tillhör samma art ;)
Esmeralda Silverforce

Silverrain (Maggie Starones häst)

Haha hon kommer endå köpa hästen ;) Känner min ägare väl ❤️

Sofie A

Hej är detta Esme Silverforce?
Jag har sedan länge varit intresserad av att spela häst spelet som du spelar. Men har inte en dator. Eftersom jag kollat på några av dina videos och tyckt att din dator verkar bra och har bra grafik, undrar jag om du skulle kunna berätta vad din dator heter så jag kan önska mig något liknande i present till jul.

Tacksam får svar ❤️:)

Svar: Min dator är hopbyggd av massa olika grejer och börjar dessutom bli gammal, så den är inget jag kan rekommendera. För systemkrav för Star Stable kan du se mer här: https://www.starstable.com/se/article/3070
Esmeralda Silverforce

Sofie A

Tack för svaret!!

Men fattar inte helt, jag vet att en HP dator är bra att spela på och vill ha en bärbar dator. Men det som stog på sidan berättade bara vad som behövdes för att kunna spela spelet om ens dator inte funkade? Jag vill ha en dator som har dom versionerna och helst bättre och undrar om du vet några datorer alltså typ hela namnet på en sådan dator tack.
Kram Sofie (:

Svar: Kopiera de rekommenderade systemkraven, gå till en butik där de säljer datorer och säg "hej, jag är intresserad av en laptop som kan köra ett spel med MINST de här ssytemkraven" så hjälper de dig. Tyvärr kan jag inte vara till större hjälp än så!
Esmeralda Silverforce

Sofie

Tusen tack Esme

Du är bäst och det du gör är helt otroligt, man märker att du lägger ner jätte mycket tid ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.