Chrome Pointer

GAAAAH!

   Frustration! Pokémon Sun & Moon är live, och jag har förhandsbokat spelen. Dock verkar det som att de inte släpps förrän den 23 i Sverige?! PÅ RIKTIGT? Jag som enbart följt alla internationella sidor och inte kollat upp saken så noga, utan tagit för givet att releasen är world wide precis som med de senaste typ tre spelserierna. Det bara kliar i fingrarna och det suger att behöva hålla sig borta från alla bra Pokémonsajter för att undvika spoilers. Det svämmar förstås redan över på YouTube också, strålande. Några dagar till några dagar till några dagar till
   Jag har börjat med att lite halvt fundera över vilka team jag vill spela med, och det enda jag vet säkert är att jag vill använda Grass-startern och Water-startern medan jag inte är överförtjust i Fire-startern. Jag vill väldigt gärna använda Alolan Form Raichu och Alolan Form Ninetales också; med tanke på att två bra Pokémon får helt nya typings känns de väldigt spännande att testa. Annars är jag ganska öppen! Fy vad jag är taggad, tycker det är så orättvist att jag inte kunde få mina spel samtidigt som resten av världen x)
 
   Väntar ni också på spelen?






Tilde Miststreet

Väntade också på att Pokémon Sun skulle komma och blev jätteledsen när jag såg att de inte släppts än. Får väl nöja mig med att titta på youtube i några dagar till!

Juliette Southstar

Väntar på Pokémon Sun, vilken har du beställt? Har läst någon stans att alolan ninetales finns bara i Sun och alolan sandslash fina bara i Moon. Jag ska välja litten btw :3

Juliette Southstar

Insåg precis att du skrev "spelen", men vilken tänkte du spela först?❤️

Svar: Kommer spela båda sida vid sida!
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Same, förhandsbokat Sun och kan knappt vänta! Jag har kanske tur och får tag i spelet ett par dagar innan release tack vare jobbet, men fortfarande segt. :c

Eline

Om du bara fått välja ett av spelen så vilket skulle du valt? Jag har liksom väldigt svårt att bestämma mig och vill inte köpa båda😉

Svar: Jag hade valt Sun enbart för att Vulpix och Ninetales är version exclusives!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Förstår inte varför de inte bara kunde ha en enda release worldwide, är ju sådär halvkul att alltid behöva vänta i dagar och veckor på att spel, tv-serier och och filmer ska släppas/vidas här i Sverige.. Har förbeställt Pokémon Sun, i vilket fall. Tänkte köra på Decidueye! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.