Chrome Pointer

Flykt från verkligheten

   Jag har spenderat ett par timmar i ortens lokala biosalong. Har väntat lääänge på Doctor Strange och tycker det var en riktigt bra film! Det var dock väldigt speciella effekter i filmen så jag är glad att jag inte såg den i 3D - jag har nära till åksjuka och det var väldigt många väldigt avancerade specialeffekter som jag troligen hade reagerat på.
   Jag såg filmen med en kompis som enbart följde med pga Benedict Cumberbatch och hon var ju på väg upp ur stolen direkt då eftertexterna började rulla. Hon tyckte jag var lite dum i huvudet då jag sa åt henne att sitta ner igen, särskilt då det var hon, jag och en ensam kille som satt kvar efter ett tag, haha... Men jag ska se de båda extraklippen, det finns inte en chans att jag går från en Marvelfilm utan att ha sett mina extraklipp! Orutinerade biobesökare som bara stannar för det första klippet, haha.
 
   Jag har ingen som helst lust att spela SSO, mest för den saken att det här communityt är så sjukt giftigt just nu. Jag får ångest bara av att logga in i spelet så det är inte värt det. Däremot tänkte jag dra upp Photoshop och påbörja en ny redigering. Får se hur det går med den, uppdaterar förstås här om framstegen!
 
   En gammal favorit






Anonym

Det är väldigt mycket håra ord runt sso just nu, jag har själv läst en hel del diskutioner om rätten att få säga precis vad man vill som helt och hållet spårar ut , tråkigt nog så kan inte folk skilja på vad som passar sig i ett spel och vad man kan ta i andra kanaler. Även fast det är tungt så får man inte ge upp kampen om att faktiskt göra det till en bättre och trygg plats. Du ska veta att det är många som stöttar dig och vill att det ska vara ett spel där man kan känna sig trygg. Go esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.