Chrome Pointer

Det där med att inte köpa hästar...

   ...gick något sjukt dåligt, haha. Jag tror jag har köpt in fyra nya hästar de senaste tre veckorna? Det är dels så att Pennys hästar Meloetta (apelkastad Shire), Darkrai (mattsvart Frieser) och Lugia (ljusaste Lipizzanern) redan flyttat in även i Esmes stall, och häromdagen gav jag upp och köpte den bruna Lipizzanern. Nya stallet kommer ju ändå inom tre veckor, så varför inte?
   Jag gillar ju att fota i spelet men är grymt otaggad på det just nu, men jag tror att nya hemstallet kommer göra det hela roligare igen då det troligen kommer bli väldigt mycket lättare med hästbyten än förr. Billigare blir det också... Man vet ju att det inte är långt kvar, så det är hoppet man lever på! Sen är det ju inte omöjligt att jag "måste" köpa en mustang då de kommer den 23 x)
 
   Esme och Ponyta, en av de nyaste hästarna i familjen Silverforce






EvaB

Same! Har köpt runt 5 hästar på senaste tiden och måste ju köpa mustangen sen så fort jag har råd! *-*

Angelica Silversong

Mustangerna blir som en födelsedagspresent gör mig för jag fyller år 3 dagar innan det xD

Tilde

Har inte du Ponyta på Penny?

Svar: Jopp!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.