Chrome Pointer

Brace yourselves!

   I morgon kväll kommer jag tillsammans med två härliga typer från SSO-teamet sitta i en livestream med Stacy Place! Vi har haft det här lite halvplanerat ett bra tag men nu blev det äntligen av! 
 
   Och jo, Stacy presenterar oss alla tre som "team members", men det är mest för att slippa förklara för alla amerikaner vem jag är, för de har ändå aldrig hört om mig :P Mer följer i morgon!
 
 
 
   Så håll koll på Stacys Twitch-kanal, där vi börjar kl 18.00 i morgon kväll om allt går som det ska! För er med amerikanska spelkonton kommer vi finnas på Night Star, och I USA heter jag precis som i Sverige Esmeralda Silverforce och syns oftast med min grålle Ashdancer.
   Jag är lite glatt nervös, för även om jag känner de båda SSO-smurfarna rätt väl vid det här laget har jag aldrig pratat med Stacy, utan vi har bara chattat tidigare. Ser verkligen fram emot det här :D
 
   Om ni har några specifika frågor som ni vill ska tas upp kan ni dessutom ställa dem här som kommentarer, så kan jag föra dem vidare. Streamen kommer självklart hållas på engelska, men det betyder ju inte att ni inte har lika relevanta frågor som det engelskspråkiga communityt! ^^






Tilde Darkstorm

Jag skulle gärna vilka lyssna på ett par roliga diskussioner, så här har ni några relevanta (och orelevanta) "ämnen":
1. Nämn 5 saker vardera som ni skulle vilja ta med till en öde ö, gärna varför också.
2. Välj en favoritfilm/favoritbok som ni ska försöka sälja, som att det vore reklam. Alltså argumentera för den :)
3. Säg en vardera favoritplats i SSO, och förklara varför.
4. Favoritkaraktär i HP och varför:)

Vet inte om dem är roliga, men skulle gärna vilka höra 1 & 2 haha x)

Lova Windpaw

Varför pratar dem engelska på Star Stables Youtubekanal om det är ett svenskt företag??

Svar: Det kan jag svara på direkt. Star Stable har spelare från över 180 länder. Om man slår ihop alla över 7 miljoner registrerade spelare är det en rätt liten andel av dessa som ens förstår svenska. Engelska är däremot ett världsspråk och ca (säkert mer än) en tredjedel av SSO's spelare har engelska som modersmål. Engelskan är helt enkelt för att så många som bara möjligt ska kunna förstå vad som pågår, även om det inte alltid finns undertexter tillgängliga,
Esmeralda Silverforce

Alice Hawkpaw

Självklart kommer jag sitta späckad framför datorn, ska försöka fixa mig ett konto på Night Star också. Tänkte göra det redan förra veckan men tiden går ju såå fort!

Quinn Catforce

Är det på youtube? eller vad menar du med twitch kanal???

Svar: https://www.twitch.tv/
Esmeralda Silverforce

Allison%20Underhurricane

Skulle vilja vet vad ni tycker om net hat/mobbning, tex att ngn påstår sig vara ngn annan än hen är och att det finns så kallade dramaskapare i sso.

Simone Liondaughter

Hej!
Om du vill får du jättegärna framföra denna fråga!Kram!
Fråga:Hur ser SSO teamet på hur Ödesryttarnas personligheter är?För jag själv känner att de har tappat det lite.❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.