Chrome Pointer

Taggataggataggaaaa!

   Det blev faktiskt ingen redigering för mig idag, typ så som det alltid blir då jag har planerat vad jag vill göra. Jag har ändå suttit med lite bloggrejer åt er, för jag fick erbjudande om att jobba några helger idag och jag kände att man inte ska klaga över att åka iväg och få betalt för att rida ;) Sitter därför och kastar fram idéer som kan användas till framtida blogginlägg, så det går lätt att spinna vidare på något senare. Har ni något ni är intresserade att läsa om just nu? Ni är alltid välkomna att lämna en kommentar med idéer så skriver jag om det om jag känner att jag kan göra något bra av det.
 
   Jag har btw fått lite frågor från höger och vänster om vad som hände med mina ZT2-videor, och det har inte hänt något alls. Det är liksom grejen. Nejmen jag har varit så otroligt oinspirerad till att spela - jag fick ett kort lyft för ett par veckor sedan men kände att jag inte ville sitta och tvinga fram kreativa videor då jag äntligen fick lust att spela igen. Det kommer då det kommer helt enkelt - bättre att vänta så det blir bra än att bara klämma fram något bara för att. Det är då resultatet blir dåligt, då man inte har någon riktig motivation!
 
   Afrikansk elefant från Aurora Designs pack Radical Remake






Ida Lowstreet

Mer ris och ros om sso! :D Älskar att läsa sånt!

Sigrid Winterdotter

Ja, som Ida sa! :D Annars är det väl alltid trevligt att spekulera lite huvudstory? Jag drömde att det kom nya uppdrag, snyft! D;

Svar: Spekulering på story är inget jag gör längre, den eran är tyvärr förbi!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Har inte spelat ZT2 på evigheter. Spelet ligger typ slängd i en hylla hemma då jag aldrig lyckas få radical remake att fungera. Och jag vill verkligen inte spela utan RA.

Ellie Sweetlord

Skulle vara intressant att läsa lite hur du får inspiration till din blogg och YouTube. Kram

Amelia Swiftland

(Inspiration till dig flr dina blogg inlägg)
Många tycker att Epona och Syd hoven har förstört spelet vad tycker du? Många var sura eftersom welshponnyn var lika seg som en ponny vad tycker du av de tyckte du också det eller något annat
Och vad tyckte du när Quarter hästarna kom med nya animationer (stav) i spelet

Svar: Jag har aldrig sett någon som sagt något alls om att Epona och Sydhoven skulle ha förstört spelet, kan du berätta mer? Tack i övrigt!
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Det har varit en stor brist på hästspel de senaste åren. Tror den senaste som kom ut är Horse Life 2. Man kan undra varför det inte kommer något nytt när det uppenbarligen finns en stor marknad för det. Star Stable Online är ju beviset för det. Har du några fundering kring detta? :)

Johanna Lightstone

Gör ett"svarar på frågor" inlägg!🌹

Alice Hawkpaw

Skulle gärna vilka se lite fler nostalgitrippar, som en av de första som spelade sso så tycker jag det är jättekul att läsa om! :)

Amelia Swiftland

Mer info om det jag skrev förut
Jo vissa tycker att Epona och sydhoven har förstört spelet eftersom det T.e.x är Annan grafik där än var det är i på alla andra ställen i Jorvik (förutom där som uppdaterat då som vinegården tex) om du (esme) vill diskutera mer om du har frågor så mejla mig!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.