Chrome Pointer

Semi nr 2!

   EUROVISION IDAAAAAAG! Hoppas ni inser att jag inte blir "normal" igen förrän tidigast söndag kväll. Jag kommer behöva tid att processera lördagens final. Dessutom måste jag hitta BBC's version av den. Måste höra Graham Norton. Tydligen är han inte kommentator för semifinalerna?! Britterna har då inte tänkt till där.
 
   Jag spelade igenom de nya uppdragen igår och gillade verkligen hur de var uppbyggda! Positivt överraskad, med tanke på ämnet brobyggning. (Funt fact - de engelska nyheterna på SSO's webbsida hette "Building bridges". Mycket lämpligt för veckan - men också den slogan som användes på förra årets Eurovision. Jag anar en komplott!) Jag ska skriva om dem så fort som jag har tid att fokusera på skrivande, lovar och svär.
 
   I övrigt gäller det fortfarande att jag ska jobba vidare på nyaste monsterredigeringen. Fick ihop en ny lineart till den igår så jag kanske petar lite på den idag om jag hinner.
 
   Esme och Quartern Melody






Ria

Jag saknar Edvard af Sillen(eller vad han nu heter) som brukar vara den svenska kommentatorn, Lotta är så tråkig att lyssna på 😔

Svar: Håller med, Edward kastar alltid in något så att man kan sitta och småfnissa mellan varven! Världens bästa, så stolt över att han får sköta all regi av Måns och Petra istället though, ingen gör det bättre än honom och det MÄRKS att han har skrivit manuset! Blir spännande att höra öppningsnumret ikväll, har för mig att han har skrivit texten!
Esmeralda Silverforce

'Cajilah' Wolfbaker

Bara tvungen att kommentera haha..

Fuxar. IRL är de så.. Ja, perfekta! En ganska blandad färg enligt mig, svårt att förklara hur jag menar där haha. Men jättefina.
Sedan kommer vi till SSO... Tycker de tappar färgen och känslan där. Engelska fullblodet till exempel, tycker den är mer röd/orange med en skvätt av brun. De får inte alls till 'det' i färgen. Fux enligt mig är en blandning av brun/orange och kanske lite röd som man ändå inte kan bestämma om den är brun eller orange/brun mm.

Konstig, förvirrande och lite dum förklaring, hehe. Men det är typ det jag tycker.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.